GTC Romania, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari locali, are in plan demararea unoi noi proiecte imobiliare in Romania, segmentul spatiilor de birouri prezentand cele mai atractive oportunitati din acest punct de vedere.

„Piata imobiliara din Romania trece printr-o etapa pozitiva, existand numeroase posibilitati de investitii. Terenurile au ajuns la un cost mai bun iar cererea din partea companiilor pentru spatii de birouri moderne sau pentru spatii comerciale a revenit la niveluri atractive. Analizam diferite oportunitati de dezvoltare a activitatii GTC Romania, fiind interesati de demararea unor noi proiecte sau chiar de achizitia altora care se afla in faze incipiente de dezvoltare”, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC Romania.

Danny Bercovich, un manager cu o experienta de peste 15 ani in sectorul imobiliar, in dezvoltarea si administrarea de proiecte imobiliare, a fost numit la conducerea GTC Romania la inceputul acestui an, dupa ce a coordonat anterior activitatea companiei in Bulgaria, tara unde Globe Trade Center detine patru centre comerciale.

„Compania a trecut prin mai multe schimbari in ultimele noua luni. Avem un nou actionar majoritar, Lone Star, care intentioneaza sa utilizeze GTC si experienta sa ca o platforma pentru noi investitii in Europa Centrala si de Est, Romania prezentand oportunitati masive la nivel regional. Avem si o noua echipa de conducere la nivel local care are obiective clar stabilite, de la imbunatatirea rezultatelor pana la identificarea unor noi directii de dezvoltare”, a mai declarat Danny Bercovich.

GTC Romania este unul din cei mai vechi dezvoltatori imobiliari de pe plan local, cu investitii totale de peste 400 milioane de euro. Compania detine proiectul de birouri City Gate, cu o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati, al carui grad de ocupare este de 93%, majoritatea contractelor fiind prelungite recent pana in 2018 - 2020. Printre chiriasii City Gate se numara Rompetrol, Romtelecom, Microsoft, Millennium Bank, Hoffmann-La Roche, Alcatel si E.ON.

GTC Romania mai detine trei centre comerciale, sub marca Galleria, in Arad, Buzau si Piatra Neamt, al caror grad de inchiriere este de 90%. „Nu toate centrele comerciale inregistreaza rezultatele celor din Bucuresti sau ale marilor poli economici din tara si acest fapt este normal. Exista comunitati si in alte orase si persoane care doresc sa isi faca cumparaturile intr-un centru comercial modern iar noi suntem acolo pentru ei”, a mai afirmat CEO-ul GTC Romania.

Compania mai detine si doua ansambluri rezidentiale, FeliCity si Rose Garden, ambele in Bucuresti.

GTC Romania a fost infiintata in 1999 si face parte din GTC Group companie cu o experienta de peste 18 ani in dezvoltarea de proiecte imobiliare in zece tari din Europa Centrala si de Est: Polonia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Republica Ceha, Rusia si Ucraina.

GTC Romania este unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe plan local, avand un portofoliu format din proiectul de birouri City Gate din Bucuresti, doua ansambluri rezidentiale (FeliCity si Rose Garden, ambele in Bucuresti) si trei centre comerciale sub brandul Galleria – in Arad, Buzau si Piatra Neamt. Compania este unul din pionerii pietei imobiliare locale, dezvoltand si vanzand cladirile de birouri America House si Europe House din centrul Bucurestiului.

GTC Group a fost infiintata in 1994 in Polonia si este o companie publica, listata la bursa din Varsovia. GTC Group are un portofoliu de proiecte finalizate evaluat la aproape doua miliarde de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri