JTI Romania, producatorul brandurilor de tigari Winston sau Camel, a inaugurat saptamana aceasta noul sediu din zona Pipera. Situata langa fabrica de tigarete, cladirea ocupa acum un spatiu cu peste 2.000 mp mai mare, designul fiind realizat in colaborare cu doua firme de arhitectura.

Sediul JTI este situat in zona Pipera din Bucuresti si ocupa in prezent o suprafata de 5.000 mp. Cladirea este structurata pe patru niveluri si gazduieste peste 200 de angajati, dintr-un total de 1.000, care lucreaza in Bucuresti si in birourile de vanzari din tara.

Lucrarile de renovare au inceput in luna aprilie 2013 si au fost finalizate in luna mai a acestui an. O echipa interna a coordonat acest proiect, fiind implicate si doua firme de arhitectura si cinci contractori romani. Pe durata renovarii, angajatii au fost relocati. Datorita extinderii sediului, angajatii JTI din Bucuresti se afla cu totii sub acelasi acoperis, fara a mai fi necesara inchirierea unor spatii suplimentare.

Potrivit unor surse din piata, valoarea investitiei in noul sediu se ridica la aproximativ sapte milioane de euro. “Acum avem mai mult spatiu, este mai multa lumina, iar mediul este mult mai prietenos. Printre facilitatile oferite se numara o sala de sport noua, cantina cu 140 de locuri, 9 zone de relaxare si 4 fumoare. O alta facilitate o reprezinta o masa calda oferita zilnic angajatilor, cantina fiind deschisa non-stop astfel incat au acces si angajatii din schimbul de noapte ”, declara reprezentantii JTI Romania.

Citeste si:
Sediul unde gasesti printre birouri jocuri de puzzle sau boardgames
OSF Global, din Palas Iasi:...

De asemenea, sediul cuprinde acum 14 sali de sedinte, dotate cu programare automata si izolare fonica.

Un element original, situat la intrarea in sediu, este reprezentat de o coloana de bronz realizata de sculptorul roman Giulian Dumitru, lucrare care poarta numele “Inaltare” (Higher Together).

Odata cu noul sediu, oficialii JTI au precizat ca s-a inregistrat o reducere a consumului de energie electrica de 50% comparativ cu 2012.

Citeste si:
In vizita la Veoneer, biroul unde poti bea o cafea un iz parizian
Veoneer are doua sedii in...

JTI este prezenta pe piata locala din anul 1993, in urma unei investitii de peste 100 de milioane de euro. In 2012, compania a finalizat o investitie de peste 25 de milioane de euro in capacitatile de productie, care a generat peste 125 de noi locuri de munca. Competitorii JTI pe piata locala sunt Philip Morris si BAT.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
In vizita la noile birouri Medicover si Synevo din The Bridge 2