Olga Melihov este noul business development manager al BNP Paribas Real Estate pentru Romania, care se va ocupa de dezvoltarea companiei pe piata si implementarea strategiei de crestere a acesteia in Romania.

Olga Melihov are peste 10 ani de experienta pe piata imobiliara comerciala. Inainte de a se alatura BNP Paribas Real Estate, a lucrat pentru Mayland Real Estate in Polonia si Romania, unde a fost responsabila de activitatile de dezvoltare, marketing si comunicare. Melihov a lucrat si pentru Seracom International Group, unde a infiintat sucursala Seracom International in Rusia si a asigurat managementul si controlul tuturor activitatilor sucursalei.

"Crearea unei sucursale puternice a BNP Paribas Real Estate in Romania, conectata si integrata in reteaua noastra din Europa Centrala si de Est reprezinta unul dintre punctele cheie ale strategiei BNP Paribas Real Estate in aceasta regiune a Europei", a declarat Patrick Delcol, CEO BNP Paribas Real Estate pentru Regiunea Europei Centrale si de Est.

Olga Melihov a absolvit Universitatea de Stat din Bucuresti. In plus, este absolventa a programului post-universitar Real Estate Professional Executive Programme organizat de Facultatea de Economie si Management Solvay Bruxelles si Consiliul Polonez al Centrelor Comerciale. Olga vorbeste romana (nativ), engleza, rusa si franceza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri