Componenta de cumparaturi nu va ramane cea mai importanta functie a unui centru comercial pe termen lung in contextul in care comertul online creste vertiginos de la an la an, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC Romania.

GTC Romania detine mallurile Galleria din Arad, Buzau si Piatra Neamt. „Mall-ul trebuie sa fie o parte activa din comunitate, credem cu tarie in acest lucru. Componenta de cumparaturi nu va ramane cea mai importanta functie a unul centru comercial pe termen lung, in contextul in care comertul online creste vertiginos de la an la an. Mall-ul trebuie sa fie vatra comunitatii, de la servicii la activitati cu rol educativ, precum expozitia de fata. In plus, centrul comercial a preluat in multe orase componenta sociala a comunitatii, fiind locul unde oamenii se intalnesc si se cunosc mai bine, iar noi dorim sa fim cat mai bine adaptati la acest nou context”, afirma Danny Bercovich, CEO GTC Romania.

In acest context, evenimentele din centrele comerciale devin din ce in ce mai importante pentru atragerea vizitatorilor. In fiecare din mallurile GTC, spre exemplu, se organizeaza anual peste o suta de evenimente. Unul dintre cele mai recente evenimente este o expozitie cu dinozauri, pe care GTC o organizeaza in parteneriat cu National Geographic.

Expozitie de dinozauri in Galleria Arad. Bugetul total de evenimente pe 2014 poate ajunge la 1 mil. euro in mallurile Galleria

Expozitie dinozauri

Expozitia, care poate fi vizitata gratuit in centrul comercial Galleria Arad, este organizata intr-un spatiu de 800 de metri patrati in care sunt prezentate 15 machete de mari dimensiuni, infatisand dinozauri intr-o reproducere a mediului in care acestia au trait acum sute de milioane de ani. Fiecare specie este prezentata in amanunt printr-o serie de informatii disponibile pe touch screen-uri iar copiii vor putea participa pe toata durata expozitiei la o serie intreaga de activitati educative, de la ateliere de creatie la vizionarea de filme despre dinozauri. Galleria Arad are o suprafata inchiriabila de 32.500 de metri patrati, cele mai importante ancore comerciale ale proiectului fiind Cora, grupul Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear), Cinema City, Flanco, Fitness Pure si Intersport.

Expozitia se incadreaza intr-o serie intreaga de activitati pe care GTC Romania le desfasoara in cele trei centre comerciale pe care le detine in Arad, Buzau si Piatra Neamt, de la cursuri gratuite de programare pe calculator, ateliere de creatie pentru copii, cursuri de karate si de fitness sau diferite concursuri la nivel de oras, pana la promotii destinate anumitor categorii sociale, precum pensionarii. Investitia in realizarea machetelor de dinozauri a fost de aproximativ 80.000 de euro, la care se vor adauga costurile logistice. Anual, GTC Romania organizeaza sute de evenimente si campanii destinate comunitatilor locale din care fac parte cele trei centre comerciale pe care le detine pe plan local, bugetul total alocat acestor evenimente putand sa ajunga in acest an la un milion de euro.

Expozitia de dinozauri ”Am revenit! Mister. Aventura. Surpriza” este cel de al treilea eveniment realizat in parteneriat cu National Geographic si va putea fi vizitata in Arad pana la finalul lunii iunie, urmand ca ulterior sa fie gazduita de Galleria Piatra Neamt si Galleria Buzau.

GTC Romania este unul din cei mai vechi dezvoltatori imobiliari de pe plan local, cu investitii totale de peste 400 milioane de euro. Compania detine proiectul de birouri City Gate, cu o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati, al carui grad de ocupare este de 93%. GTC Romania mai detine trei centre comerciale, sub marca Galleria, in Arad, Buzau si Piatra Neamt, al caror grad de inchiriere este de 90%. Compania a mai dezvoltat si doua ansambluri rezidentiale, FeliCity si Rose Garden, ambele in Bucuresti.

----

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri