Un penthouse din zona Primaverii din Bucuresti a devenit cel mai scump apartament scos vreodata la vanzare pe platforma imobiliare.ro, cel mai mare portal de anunturi de pe plan local.

Penthouse-ul este scos la vanzare pentru 3,8 mil. euro si are o suprafata utila de peste 600 mp, dintre care 200 mp alocati teraselor. Anuntul a fost postat saptamana aceasta de compania imobiliara Regatta. Imobilul este situat in zona Primaverii, iar pretul este negociabil. La un pret de cerere de 3,8 mil. euro, locuinta de lux este cel mai scump apartament scos vreodata la vanzare pe portalul imobiliar, Imobiliare.ro.

penthouse primaverii

Cele mai scumpe proprietati de pe piata insa sunt un palat si o vila din Capitala.

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un palat de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei (BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare cu pretul de 7 milioane euro.

"In zona Capitalei, cele mai mari preturi sunt solicitate de proprietarii unor vile istorice, de patrimoniu. In restul tarii insa, oferta este mult mai diversificata, incluzand nu doar imobile vechi, ci si vile nou-construite, un conac boieresc, un restaurant, o pensiune si chiar un hotel", se arata intr-un comunicat al portalului imobiliare.ro. Cea mai scumpa locuinta tranzactionata in acest an a fost un penthouse de 1 mil. euro in proiectul rezidential Alia Apartments.

Sursa foto: Imobiliare.ro, Regatta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri