30 Iunie 2014

Cum arata cel mai scump apartament scos la vanzare in Bucuresti. Proprietarul cere 3,8 mil. euro



Un penthouse din zona Primaverii din Bucuresti a devenit cel mai scump apartament scos vreodata la vanzare pe platforma imobiliare.ro, cel mai mare portal de anunturi de pe plan local.

Penthouse-ul este scos la vanzare pentru 3,8 mil. euro si are o suprafata utila de peste 600 mp, dintre care 200 mp alocati teraselor. Anuntul a fost postat saptamana aceasta de compania imobiliara Regatta. Imobilul este situat in zona Primaverii, iar pretul este negociabil. La un pret de cerere de 3,8 mil. euro, locuinta de lux este cel mai scump apartament scos vreodata la vanzare pe portalul imobiliar, Imobiliare.ro.

Cele mai scumpe proprietati de pe piata insa sunt un palat si o vila din Capitala.

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un palat de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei (BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare cu pretul de 7 milioane euro.

"In zona Capitalei, cele mai mari preturi sunt solicitate de proprietarii unor vile istorice, de patrimoniu. In restul tarii insa, oferta este mult mai diversificata, incluzand nu doar imobile vechi, ci si vile nou-construite, un conac boieresc, un restaurant, o pensiune si chiar un hotel", se arata intr-un comunicat al portalului imobiliare.ro. Cea mai scumpa locuinta tranzactionata in acest an a fost un penthouse de 1 mil. euro in proiectul rezidential Alia Apartments.

Sursa foto: Imobiliare.ro, Regatta.



Citeste si