Wolters Kluwer, unul dintre cei mai importanti furnizori de informatie specializata pentru profesionistii din domeniul juridic si economic, si-a mutat biroul anul acesta in cladirea de birouri Green Gate din Capitala, cel mai mare proiect livrat anul acesta pe piata. Noul sediu al companiei este o imbinare intre jocul de culoare si lumina si motivele clasice care se intind pe usile salilor de sedinta.

Am vizitat biroul Wolters Kluwer din Green Gate alaturi de Dan Stoica, directorul general al companiei in Romania, cel care conduce operatiunile companiei multinationale pe plan local de la jumatatea lui 2011. Venirea lui Dan Stoica la carma companiei a insemnat si trecerea companiei cu afaceri de peste 2 mil. euro pe profit din 2012.

Wolters Kluwer

Noul sediu al companiei are o suprafata de circa 500 de mp in care isi desfasoara activitatea aproximativ 50 de persoane. Compania s-a mutat anul acesta in Green Gate, printr-o tranzactie intermediata de The Advisers/Knight Frank, care a coordonat si intreg procesul de fit-out si relocare.

“Noul sediu reprezinta o schimbare importanta pentru companie. Inainte aveam sediul intr-o vila”, povesteste Dan Stoica, care ne-a spus ca feedback-ul primit de la colegi a fost unul extrem de pozitiv. Pe masura ce ne prezinta noul spatiu, managerul Wolters Kluwer ne-a explicat ca amenajarea este una care permite interactiunea dintre membrii echipei si care pune accent pe valorile companiei.

Wolters Kluwer

Elisabeta Bosneag, project manager in divizia de project management a The Advisers / Knight Frank, a declarat pentru wall-street.ro ca proiectul de amenajare a spatiului de birouri Wolters Kluwer a durat circa 2 luni.

“Conceptul de amenajare a urmat o nevoie articulata clar de catre Client: incurajarea productivitatii intr-un ambient relaxat. S-a dorit un spatiu open-space, care sa faciliteze interactiunea in echipa si sa fie, in egala masura, luminos si cald. Rezultatul: un spatiu prietenos, organizat eficient, cu un mobilier cat mai simplu si usor de manevrat, dar care insufla o atmosfera de lucru profesionista si incurajeaza colaborarea si participarea activa a angajatilor. Toate elementele ce tin de branding-ul companiei se regasesc in diversele piese de mobilier, in special in cromatica si design-ul lor. Per total, spatiul reflecta valorile si identitatea Wolters Kluwer si aduce in prim-plan ideea de echipa”, a explicat Elisabeta Bosneag.

Wolters Kluwer

In noul spatiu compania are 4 sali de sedinta cu motive clasice, purtand nume ca Cicero sau Atena. Angajatii au parte si de o bucatarie colorata si de un spatiu social.

Wolters Kluwer Romania este parte a grupului multinational Wolters Kluwer, unul dintre cei mai importanti furnizori de informatie specializata. Compania este prezenta pe piata locala din 2005, iar gama de produse destinata profesionistilor din domeniul juridic si economic include atat publicatii tiparite, cat si digitale, dar si diferite servicii si solutii software.

Green Gate este cea mai mare cladire de birouri livrata in acest an. The Advisers/Knight Frank a intermediat cel mai mare contract de inchiriere ca suprafata din Green Gate catre Teamnet International si a consiliat alte 5 tranzactii importante pentru Wolters Kluwer, Fujitsu Technology Solutions, Mapei Romania, Teaha Management Consulting si Giorgio's Food Corner in cladire.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri