A.T., un antreprenor roman cu afaceri in mai multe domenii, a ridicat in urma cu cativa ani un bloc in zona Mihai Bravu special pentru a-si construi penthouse-ul la care visa: o casa de 800 mp construiti, cu vedere panoramica, sala de fitness privata, terasa generoasa si un acvariu de recif cu o capacitate de 5.000 de litri.

Antreprenorul, care a mai investit punctual in dezvoltare imobiliara, locuia langa actualul imobil la momentul in care s-a hotarat sa construiasca blocul special pentru a putea sa ridice o locuinta la inaltime pentru el. Constructia a fost realizata intre 2008 si 2010, iar pe langa penthouse-ul de la etajele 6 si 7, blocul mai cuprinde alte circa 20 de unitati locative care au fost vandute aproape integral.

penthouse mihai bravu

“Blocul a fost ridicat de un antreprenor roman special pentru constructia acestui penthouse, o proprietate care in total are 800 mp construiti si care dispune de o priveliste panoramica, atat spre Lacul Vacaresti, cat si spre Casa Poporului. Unul dintre punctele central ale imobilulul este acvariul de recif de 5.000 de litri”, a declarat Florin Lungu, proprietarul companiei Gavriliu Imobiliare, reprezentantul exclusiv al proprietatii care in prezent se afla la vanzare.

penthouse acvariu

Citeste si:
Cele mai scumpe strazi din lume
Cele mai scumpe strazi din lume

Pe langa acvariul urias, penthouse-ul de 550 mp utili dispune si de o sala de fitness de 55 mp in subsolul blocului si lift privat, accesul la etajele 6-7 fiind liber doar pentru proprietarul locuintei. Un alt punct de atractie al proprietatii este terasa de 175 mp, care include zona de relaxare, jacuzzi si o zona verde pentru care s-a adus pamant special din Lituania si arbusti din Belgia si care beneficiaza de sistem automat de irigatie. Locuinta are sistem electronic de control pentru temperatura din camera, jaluzele electronice. De asemenea fiecare camera are baie proprie, iar in living si dormitorul matrimonial incalzirea se face prin pardoseala.

Proprietatea, aflata in prezent la vanzare, include si 4 locuri de parcare si este scoasa pe piata la 490.000 euro.

Citeste si:
Proiect rezidential de 2,5 mil. euro in centrul Capitalei
Primul proiect rezidential al...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Secretul pentru a vinde mai repede si mai scump un apartament