Neocity Group Romania, unul din liderii investitiilor imobiliare in Romania, porneste primul proiect rezidential din Bucuresti, NeoPeninsula, in valoare de 300 milioane euro.

NeoPeninsula este privilegiat prin pozitia ocupata in estul capitalei, zona Heliade intre Vii, fiind marginit la nord si est de Raul Colentina si Lacul Fundeni. Constructia complexului va incepe in luna noiembrie 2006 si primele 2 turnuri cu 16 etaje vor fi finalizate in termen de 18 luni. in total complexul va oferi 2.700 de unitati: garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere si apartamente de lux cu terase la ultimele etaje ale turnurilor.

"in toate proiectele pe care le dezvolta, Neocity Group isi asuma rolul de inovator. NeoPeninsula, primul complex rezidential dezvoltat in Bucuresti de grup, este o zona rezidentiala in care locuitorii se vor bucura de confortul, de intimitatea si siguranta dorita, si isi vor imbunatati stilul de viata prin accesul rapid la spatii de relaxare si distractie dedicate lor." spune dl. Nimrod Ben Ami, CEO, Neocity Group Romania.

Pe suprafata de peste 140.000 mp complexul rezidential NeoPeninsula va include 16 turnuri cu 14 pana la 24 de etaje, 50.000 mp de spatiu verde ľ parc interior si locuri de joaca pentru copii, parcari acoperite cu 1 sau 2 nivele, o zona comerciala si locuri de agrement pentru copii si adulti, totul protejat prin imprejmuire. Cele mai atractive facilitati pe care le va oferi NeoPeninsula sunt: plaja privata, terenuri de tenis, fotbal si baschet, piscina, centru de sport, restaurante, cafenele, club acvatic, gradinita.

Spatiul generos pe care se ridica complexul NeoPeninsula permite amplasarea cladirilor la distante mari, fiind separate de alei si spatii verzi largi. De asemenea, amplasarea cladirilor este proiectata sa ofere fiecarui apartament in parte o vedere privata, fara a fi orientate spre cladirile invecinate, asigurand astfel intimitatea locuitorilor.

Neocity Group Romania a anuntat la inceputul acestui an investitii de 1 miliard de euro pentru Romania in perioada 2006 ľ 2009. Grupul va dezvolta si alte proiecte imobiliare, printre care: NeoPark, NeoForest, NeoResidence, Neocity III.