Compania imobiliara Esop Consulting ofera spre inchiriere 750 de metri patrati de spatiu de birouri in aceeasi cladire cu Vama Bucuresti Sud, potrivit informatiilor companiei.

Cladirea, aflata in apropierea Pietei Sudului din Bucuresti, beneficiaza de o parcare de circa 100 de locuri si are o suprafata de peste 3.700 de metri patrati.

äCredem ca astfel de investitii trebuie incurajate, deoarece exista cerere solvabila pe piata spatiilor de birouri, iar investitiile in astfel de cladiri se recupereaza intr-un termen de pana in 10 aniö, afirma Irina Petrescu, manager al departamentului birouri din cadrul ESOP.

Imobilul, de categorie B, este alcatuit din parter si patru etaje, compania imobiliara Esop oferind spre inchiriere 750 de metri patrati, respectiv ultimul nivel.

Ridicat inainte de 1989 si renovat, imobilul dispune de intalatii noi de incalzire si electricitate, internet si servicii de paza.

In prezent, restul spatiului este ocupat de Vama Bucuresti Sud si compania de comisionari vamali si transport intern si international rutier de marfuri Partner Trans.