Prohouse Office va invita sa vizualizati cinci proprietati de lux scoase la vanzare in zona Snagov.

1. Vila de lux, Snagov Lac

Proprietatea are deschidere la lacul Snagov, dispune de ponton, garaj de barca si lift de ridicat ambarcatiuni. Vila este scoasa la vanzare utilizata si mobilata lux, disponibila imediat.
Suprafata terenului este de 500 mp, iar proprietatea a fost construita in anul 2010, pe o suprafata de 400 mp, care dispune de 8 camere, 5 bai, 1 bucatarie, 2 terase, 2 balcoane, 1 garaj si 2 locuri de parcare.


Pretul cerut de proprietar este 500.000 EUR. Mai multe informatii despre proprietate puteti afla accesand acest link.

2. Vila de vacanta, Snagov Lac

Proprietatea, construita in anul 1960, poate fi considerata o “casuta din povesti”, avand o istorie inedita si fiind o locatie potrivita pentru un sfarsit de saptamana relaxant. Suprafata terenului este de 1800 mp iar cea construita de 120 mp. Dispune de 3 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 terasa , 2 locuri de parcare si deschidere la lacul Snagov de 25 ml.


Pretul cerut de proprietar este 420.000 EUR. Mai multe informatii despre aceasta proprietate puteti afla accesand acest link.

3. Vila Snagov

Proprietatea dispune de 7 camere, 4 bai, 2 bucatarii, 2 balcoane si 1 terasa, construite pe o suprafata de 300 mp, suprafata totala a terenului fiind de 2000 mp, in cadrul caruia sunt disponibile 4 locuri de parcare


Pretul cerut de proprietar este 249.000 EUR iar vila este disponibila imediat. Mai multe informatii despre aceasta proprietate puteti afla accesand acest link.

4. Vila cu deschidere la lacul Snagov

Proprietatea dispune de 4 camere, 3 bai, 1 bucatarie, 1 balcon si 1 terasa, construite pe o suprafata de 260 mp, suprafata totala a terenului fiind de 540 mp, in cadrul caruia sunt disponibile 2 locuri de parcare.
Vila are deschidere la lacul Snagov de 25ml, ponton, garaj barca si este disponibila imediat.


Pretul cerut de proprietar este 189.000 EUR. Mai multe informatii despre aceasta proprietate puteti afla accesand acest link.

5. Teren lac Snagov

Suprafata terenului intravilan scos la vanzare este de 5500mp, cu front stradal de 50m. Dispune de utilitati – apa, gaz, curent si nu exista o constructie amplasata pe proprietate.


Pretul cerut de proprietar este 800.000 EUR. Mai multe informatii despre aceasta proprietate puteti afla accesand acest link.

Date contact:

Tel: 0753-012245
Fax: 021-3322489
E-mail: office@prohouseoffice.ro
dumitrescumarlena@yahoo.com
Skype: dumitrescumarlena

Prohouse Office: Str. Pades 4, Bl.1, Sc.3, Ap.85

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri