De la inceputul anului, MedLife a mai deschis doua clinici, in Iasi si Galati, in urma unor investitii de aproape 2 milioane euro. Compania mai are planificata o unitate si la Cluj-Napoca. De altfel, in februarie, compania anunta investitii de 4 milioane euro in patru clinici noi si depasirea pragului de 80 milioane euro cifra de afaceri.

Compania activeaza pe piata din Romania din 1996. In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 11 clinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati si Iasi, 8 laboratoare proprii de analize, 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 30 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 7 farmacii proprii reunite sub brandul PharmaLife Med, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara, potrivit Mediafax.

MedLife a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri totala de 72 milioane de euro si un profit operational de 10 milioane euro. Actionarii MedLife sunt familia Marcu - 51%, fondului privat SGAM Eastern Europe, detinut de o subsidiara a grupului Societe Generale - 36,25% si IFC - 12,75%.