Euro Insol, lichidatorul judiciar al firmei MLP Bucharest Sud, aflata in faliment, a vandut activul acesteia, parcul logistic MLP Bucharest Sud, situat in Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, societatii AGI-RRE Hera, pentru 62,5 milioane de lei (14,2 milioane de euro).

Parcul logistic are o suprafata de totala de 56,5 hectare, pe care sunt amplasate constructii cu o suprafata totala de 12.000 metri patrati. Cel mai mare chirias al parcului este Sarantis Group, unul dintre cei mai mari importatori de cosmetice din Romania. MLP Bucharest Sud a fost construit in anul 2010 de Millennium Logistic Parks Group din Polonia.

MLP Bucharest Sud a intrat in insolventa in aprilie 2013, dupa care, in octombrie anul trecut, a intrat in faliment. Alpha Bank detine o creanta a companiei in valoare de 105 milioane lei (23,8 milioane de euro), reprezentand 72,5% din masa credala, potrivit unui comunicat al Euro Insol.

"Aceasta tranzactie creeaza premisele unei dezvoltari sustenabile pentru un mare proiect, MLP Bucharest Sud. AGI-RRE Hera are forta, determinarea si interesul sa dea o noua dimensiune acestui proiect, sa-l dezvolte la adevaratul lui potential, in prezent proiectul fiind finalizat in proportie de doar 10%", a declarat in comunicat Remus Borza, managing partner in Euro Insol.

Tel Drum a primit un nou...
Citeste si: Tel Drum, in insolventa, a primit un nou contract de la CJ Teleorman


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Borza, concediat dupa ce a cerut "optimizarea" numarului bugetarilor