Dezvoltatorul imobiliar Adama, controlat de grupul austriac Immofinanz, a finalizat constructia ultimei faze a complexului rezidential Copou Bellevue din Iasi, in urma unei investitii de 1,7 milioane de euro, sustinuta din fonduri proprii, in total ansamblul avand 170 de unitati, vandute in proportie de 75%.

"O data finalizat, Copou Bellevue numara un total de 170 de unitati premium, amplasate in patru cladiri diferite. Ultima faza de dezvoltare cuprinde o constructie de 5 etaje si 50 de unitati, investitia totala pentru aceasta etapa fiind de 1,7 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Constructia recent incheiata a fost demarata in luna noiembrie 2013, iar livrarea se realizeaza la termen, respectand calendarul initial al dezvoltatorului", potrivit unui comunicat al companiei.

Suprafata utila a apartamentelor variaza intre 50 metri patrati pentru studiourile duble si 150 metri patrati pentru mini penthouse-uri. "Analizand evolutia locala din ultimele 12 luni, este evident ca decizia de a relua dezvoltarea in Iasi s-a dovedit a fi o strategie castigatoare", a declarat Laszlo Csiki, directorul executiv Adama Group.

Finalizarea constructiei din Copou Bellevue este a treia livrare de proiect realizata de Adama in ultimul an, dupa ce in toamna anului trecut au fost livrate ale doua noi faze de dezvoltare in Bucuresti - Edenia Titan II si Evocasa Optima II, 210 unitati nou-construite, implicand o investitie totala de 14,1 milioane euro.

Immofinanz este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori din Romania, cu un portofoliu de 89 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la 978,5 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri