2 Octombrie 2014

Ce companii au ales sa isi mute sediul in cladiri istorice in 2014: top tranzactii



Vilele istorice sunt solicitate de un segment special de chiriasi, a caror activitate se pliaza foarte bine pe specificul acestor proprietati elegante si reprezentative, spune Alexandru Petrescu, managing partner al Esop Consulting/Corfac International. Potrivit datelor companiei 70% din vilele inchiriate in acest an au fost cladiri istorice renovate. Printre clientii care au semnat contracte de inchiriere de spatii de birouri in cladiri istorice s-au numarat reprezentante diplomatice, institutii culturale internationale, agentii de publicitate si cabinete de avocatura. Va prezentam in continuare cateva dintre cele mai importante tranzactii din acest an.

Vila de 850 mp in zona Victoriei, inchiriata de un consulat cultural

O vila de 850 mp in zona Victoriei a fost inchiriata de un consulat cultural prin intermediul Esop. Vila a fost construita in 1900.


Vila de 750 mp pe Hristo Botev, inchiriata de Central European Energy Services -CEES

Central European Energy Services -CEES- a inchiriat anul acesta o vila istorica de 750 mp pe Hristo Botev.


Vila de 600 mp la Cismigiu, noul sediu Top Diagnostics

Top Diagnostics a inchiriat prin Esop o vila de 600 mp in zona Cismigiu. Cladirea a fost contruita in 1930.


Brainstorming Consulting a inchiriat o vila istorica de 540 mp

Brainstorming Consulting si-a mutat sediul intr-o vila istorica cu o suprafata inchiriabila de circa 540 mp construita in 1930.


O vila de 300 de mp din zona Buzesti, inchiriata de Tehno Forest

Tehno Forest a inchiriat un spatiu de 300 mp intr-o cladire istorica in zona Buzesti anul acesta. Vila a fost construita in 1947.




Citeste si