Impact Developer & Contractor SA a achizitionat cu 9 mil. euro un teren in Bucuresti, parte din fostul spatiu Zone Arena, pe care va dezvolta un complex rezidential cu peste 1.000 de apartamente

In contextul revigorarii pietei imobiliare inregistrate de la inceputul anului 2014, Impact Developer & Contractor SA continua punerea in aplicare a strategiei stabilite impreuna cu actionarii pentru perioada 2014 - 2018, achizitionand un teren in suprafata totala de peste 26.000 de metri patrati in Bucuresti. Pretul tranzactiei, 9 milioane de euro, a fost achitat integral la semnarea contractului, din sumele incasate de societate aferente majorarii capitalului social, iar tranzactia a fost asistata de casa de avocatura Tuca, Zbarcea & Asociatii.

“Tranzactia confirma planurile de dezvoltare ale companiei, pe noul teren urmand sa dam viata unui proiect imobiliar de anvergura, care va consta in peste 1.000 de apartamente spatioase si confortabile, spatii verzi generoase, arhitectura specifica si standarde ridicate privind calitatea finisajelor. Locatia ofera si avantajul proximitatii fata de unele zone ale Capitalei care au beneficiat de o ampla dezvoltare in ultimul timp, atat din punct de vedere al spatiilor de birouri, cat si pentru zona de shopping, relaxare sau petrecere a timpului liber. Ne dorim ca prin aceasta achizitie sa ne intarim pozitia de top printre dezvoltatorii imobiliari din tara”, a spus Lucian Mateescu, directorul general al Impact.

In luna iunie a acestui an Impact a inceput constructia fazei a 2-a a Proiectului Greenfield din padurea Baneasa, constand in aproximativ 4.600 de apartamente si un centru comunitar cu serviciile aferente necesare locuitorilor cartierului, din care pana la sfarsitul anului 2015 vor fi finalizate aproximativ 1.000 de apartamente, primele 100 de apartamente urmand a fi receptionate in decembrie 2014.

Citeste si:
Impact, "unda verde" pentru blocuri de 10 etaje langa padurea Baneasa
Impact a primit unda verde de...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Kaufland cumpara in Constanta un teren pentru 3,2 mil. euro