Park-ul de retail din Bacau Hello Shopping Park adauga in luna noiembrie trei noi magazine ancora, menite sa completeze numarul de chiriasi existent. Retailerul de mobilier si decoratiuni danez JYSK urmeaza sa ocupe o suprafata de 1000 metri patrati, alaturi de noul magazin de fashion San Francisco Outlet si cel de moda si decoratiuni Stock House, in total o suprafata de 3.500 metri patrati.

Centrul comercial are in prezent un grad de ocupare de 88% si inregistreaza un trafic anual de 3,8 milioane de vizitatori.

Hello Shopping Park se intinde pe o suprafata de 105.000 mp, parcul ocupand 45.000 mp suprafata inchiriabila si avand 1.400 locuri de parcare, din care hypermarketul Auchan are o suprafata de 13.000 de metri patrati.

Park-ul de retail a fost inaugurat in 2008, in urma unei investitii de 60 de miliaone de euro. Printre magazinele ancora deschise se numara Auchan, BauMax, Proges, Alvila, Altex sau C&A.

Hello Shopping Park este administrat de Resolute Lar Romania, companie care asigura un management specializat de bunuri imobiliare detinute de institutii financiare si expuneri de credit imobiliar in Romania.

Resolute Lar este activ in Romania de peste 6 ani, dezvoltand si operand o gama larga de proprietati, avand o vasta experienta in gestionarea garantiilor imobiliare atasate creditelor, atat in Romania cat si pe plan international.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri