Actionarii grupului Euromall, dezvoltatorul unui centru comercial la Pitesti, investesc 6 milioane de euro pentru constructia unui imobil de locuinte de lux in centrul Bucurestiului, primul dintr-o serie de mai multe astfel de proiecte pe care investitorii israelieni le au in plan in Capitala.

Vernescu Residence va cuprinde 36 de apartamente si este dezvoltat prin firma Metropolitan Developments, detinuta de actionari ai grupului Euromall si dedicata proiectelor rezidentiale de lux. Proiectul, cu o suprafata construita de 6.000 metri patrati, este in faza avansata de constructie, finalizarea acestuia fiind prevazuta pentru primavara anului viitor, potrivit dezvoltatorilor, transmite Mediafax.

Cladirea, situata pe strada Sfintii Voievozi, are cinci etaje si cuprinde apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere. Suprafetele locuintelor au intre 62 metri patrati construiti pentru un studio si ajung la 207 metri patrati pentru patru camere, iar preturile pornesc de la peste 100.000 de euro pentru o garsoniera si ajung la circa 500.000 de europentru un apartament cu patru camere.

"Exista cerere mare pentru astfel de proiecte si credem ca vom vinde foarte repede toate apartamentele din proiect. Investim banii proprii, asa ca nu avem niciun fel de presiune in a vinde. Avem mai multe terenuri in Bucuresti pentru acest tip de proiect si speram ca la anul sa incepem constructia la o alta investitie", a declarat Tomer Barhom, unul dintre investitori.

Vanzarea apartamentelor va incepe dupa lansarea oficiala a proiectului

Vanzarea apartamentelor va incepe dupa lansarea oficiala a proiectului, intentia dezvoltatorilor fiind sa prezinte cumparatorilor imobilul finalizat. Metropolitan Developments este controlata de mai multi investitori, printre care Tomer Barhom si Moshe Turgeman, actionari ai Euromall.

Citeste si:
Cat costa sa inveti o limba straina in centre specializate sau online?
Costurile cursurilor de limbi...

Euromall, dezvoltator activ mai ales inainte de criza, a dezvoltat centrul comercial Euromall din Pitesti, pe care l-a vandut companiei austriece Immofinanz. Euromall anunta in 2007 planuri de investitii de sute de milioane de europe terenurile pe care le detine in Romania, dar odata cu venirea crizei proiectele au fost inghetate. Compania intentiona sa dezvolte in parteneriat cu Immofinanz un proiect rezidential de mari dimensiuni in Baneasa, cu 1.000 de locuinte, investitie de 150 milioane de euro. Proiectul este inca incert existand diverse litigii intre Euromall si Immofinanz.

Sursa foto: Living / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Inca un sofer cu BMW a fost filmat de un sofer STB facand scandal