Ioannis Papalekas a cumparat Nusco Tower cu 46 mil. euro

Fondul de investitii Globalworth, condus de Ioannis Papalekas, a cumparat cladirea de birouri Nusco Tower din Floreasca pentru 46 mil. euro si un teren adiacent pentru inca 4 mil. euro.

Achizitia se va finaliza in al doilea trimestru al anului viitor potrivit anuntului companiei Globalworth. Nusco Tower este amplasat in zona Barbu Vacarescu Floreasca si este pozitionat pe aceeasi strada cu Green Court, un alt proiect in care Globalworth a achizitionat recent prima faza. Cladirea de birouri Nusco Tower din Floreasca are o suprafata inchiriabila de 23.000 mp si un grad de ocupare de peste 90%. Printre chiriasi se numara Oracle, Volksbank sau Bayer.

Terenul cumparat de la Nusco, de peste 2.400 mp, este adiacent primei faze din Green Court Bucharest si la circa 200 de metri distanta de Nusco Tower. Terenul are deja toate avizele pentru constructia unei cladiri de birouri de 12.000 mp. Terenul este unul din putinele inca disponibile in zona.

NNDKP a fost consilierul legal al Globalworth in aceasta tranzactie. Colliers International a fost consilier strategic al Nusco Group in vanzarea proprietatilor.

Foto: Mircea Dragos.

Citeste si:
Papalekas, exit din actionariatul Globalworth. Cati bani va incasa
Ioannis Papalekas iese din...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri