Situat in cea mai buna zona a statiunii Predeal, acest superb apartament de tip duplex poate fi un refugiu pentru tine, familia ta si oaspeti.

Construit in 2004, duplexul se afla in incinta unui imobil de lux, cu patru niveluri si doar opt apartamente. Proprietatea are o suprafata totala de 197.25 mp si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita asupra zonei cat si de acces facil catre toate punctele de interes din Predeal.

Arhitectura si designul apartamentului sunt specifice zonei montane, avand totodata confortul unei locuinte moderne, cu finisaje de cea mai buna calitate.
Apartamentul este dispus pe doua etaje (3 si 4), are cinci camere (trei dormitoare si doua living-uri), trei bai si o bucatarie moderna in plan deschis complet utilata la nivelul principal. In plus, beneficiaza de doua locuri parcare in subteran (usi garaj automatizate), o boxa si o anexa pentru angajati.

Dotarile apartamentului includ semineu pe lemne prevazut cu exhaustor, aer conditionat, retea internet si cablu TV pentru fiecare incapere, aparat de filtrare a fumului de tigara, uscatorie, aer conditionat, yala electronica (poate fi deschisa prin intermediul unui smartphone) si sistem de alarma. Printre dotarile aferente cladirii se numara foisorul de gradina pentru 20 persoane, zona gratar exterior complet utilata, spatiu de joaca pentru copii, sistem de supraveghere video.

Toate acestea asigura tot confortul si fac din apartament o surpriza pentru ochi, un deliciu pentru inima si o promisiune de emotii nebanuite.
Alte avantaje: retea de televiziune satelit racordata la 3 antene parabolice exterioare, contorizare independenta a utilitatilor electrice/gaze/energie termica/apa rece, centrala termica de apartament pentru incalzire si preparare a.c.m., grupuri sanitare prevazute cu bidee.
Fie ca va bucurati de camerele spatioase, de designul deosebit sau alegeti sa stati langa semineu, acest apartament ofera spatiu, pace si liniste, fiind ideal pentru odihna si recreere.

Contact:
Oana Florea
Telefon: 0722.200.926
E-mail: oana.florea@romconsulting.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri