Operatorul telecom Orange Romania si-a consolidat echipele din Bucuresti intr-un nou sediu situat in zona Aurel Vlaicu, 1.630 de angajati incepandu-si activitatea la inceputul acestui an intr-o cladire dezvoltata de compania suedeza Skanska, pe opt niveluri.

Practic, Orange a reunit echipele din alte patru cladiri (3 cladiri in Iride si una pe Louis Pasteur-n.r.) intr-una singura, economia realizata de companie fiind de cel putin 8% ca urmare a acestei consolidari, conform oficialilor operatorului. Primele discutii strategice despre aceasta mutare au inceput in noiembrie 2013, primii angajati fiind relocati in noul sediu in octombrie 2014. La finalul lui decembrie, toti cei peste 1.600 de angajati isi ocupasera noile locuri in open space-ul din cladirea Skanska.

Suprafata totala ocupata de Orange este de 13.700 de metri patrati, fiind impartita in sapte departamente – department de HR, tehnic, b2b, b2c, relatii cu clientii etc. Pe langa spatiile de birouri, dupa cum puteti vedea si in fotografii, sediul are un etaj special pentru intalniri, sali de conferinte, sali de training, beneficiind si de open cafeteria. Totodata, birourile sunt decorate cu acvarii ce contin 1.500 de pesti, dar si 800 de plante. Mobila cantareste, per total, 100 de tone, prin cladire circuland si 100 de km de cabluri.

“Pe langa faptul ca este o cladire ecologica, cu ferestre mari, este si o cladire inteligenta, lumina adaptandu-se in functie de lumina naturala, la fel si caldura”, subliniaza oficialii Orange. Un alt plus al mutarii ar fi faptul ca noul sediu este situat langa o statie de metrou si statii RATB, majoritatea angajatilor preferand sa vina la birou cu mijloacele de transport in comun.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri