Situat in inima padurii Baneasa si la doar 15 minute distanta de tumultul orasului, cartierul GREENFIELD este cea mai potrivita alegere pentru orice bucurestean care cauta confortul unei vieti de calitate, aproape de natura.

In decembrie 2014, compania IMPACT DEVELOPER&CONTRACTOR a finalizat primele trei blocuri din noul cartier Salcamilor, urmatoarele sase urmand sa fie puse in folosinta la inceputul anului 2015. Intins pe o suprafata de 60 de hectare, complexul GREENFIELD isi continua dezvoltarea, celor cinci cartiere deja existente – Blue, Rubin, Topaz, Onix si Quartz –, adaugandu-li-se recent si cartierul Salcamilor. Astfel, 252 de noi apartamente cu doua, trei si patru camere, inteligent impartite, cu finisaje complete si materiale de calitate, sunt la dispozitia bucurestenilor care isi cauta o casa comfortabila, intr-o vecinatate seducatoare.

Reduceri consistente, intre 5.000 – 12.000 de euro

Pentru primele o suta de apartamente puse in vanzare, compania IMPACT DEVELOPER&CONTRACTOR le ofera cumparatorilor un bonus de 100 Euro plus TVA pentru fiecare metru patrat construit. In functie de tipul de apartament ales, clientul se poate bucura in final de o reducere consistenta, intre 5.000 si 12.000 Euro plus TVA, ceea ce reprezinta o oferta rezidentiala greu de egalat.

Promotia cuprinde si apartamentele cu gradina, ideale atat pentru familiile care au copii, cat si pentru micii antreprenori care sunt in cautarea unor „altfel de birouri”, care sa le potenteze creativitatea si dinamismul. Mai multe detalii puteti gasi pe promotiegreenfield.ro.

Amplasat in Sectorul 1, intre Padurea Baneasa si centura de nord a capitalei, ansamblul rezidential GREENFIELD se afla in cea de-a doua sa faza de dezvoltare care, pana la sfarsitul anului viitor, se va concretiza si cu finalizarea unui centru recreational. Acesta va include, printre altele, o sala moderna de sport, un centru spa, locuri de joaca pentru copii si un centru comercial multifunctional, creand toate premisele unei comunitati active.

Inceputul unei vieti dinamice si sanatoase

Aflat in apropierea centrului comercial din Nordul Capitalei si cu acces rapid spre DN1 si centura Capitalei cu iesire spre A2, GREENFIELD poate fi alegerea tuturor acelora care aspira la o casa care sa le ofere libertate de miscare, dinamism, timp liber de calitate si mai ales conectare cu natura. Dezvoltarea Magistralei 6 de metrou care prevede trei noi statii in vecinatatea ansamblului rezidential va asigura un plus de conexiune cu centrul Capitalei.

Cu o experienta de peste 20 de ani in real-estate, IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR este cea mai longeviva si experimentata companie de real-estate din Romania. Pe langa finalizarea Cartierului Salcamilor, compania intentioneaza ca in 2015 sa demareze o noua etapa de dezvoltare a complexului GREENFIELD, prin construirea altor noua blocuri cu o capacitate de 280 de apartamente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri