NEPI va deschide centrul comercial Mega Mall de langa Arena Nationala pe 23 aprilie. Printre cele 200 de magazine din mall se numara si H&M, Zara si Subway, iar investitia in centrul comercial a depasit 160 mil. euro.

Constructia Mega Mall a demarat in februarie 2014, iar in prezent retailerii principal au demarat deja amenajarea magazinelor, mallul urmand sa fie inaugurat pe 23 aprilie. Mega Mall se afla in acest moment in ultima faza de constructie, la ridicarea cladirii participand peste 2.000 de muncitori. Dintr-o suprafata totala construita de 210.000 metri patrati, 72.000 reprezinta spatiul inchiriabil. Suprafata este ocupata aproape in intregime, iar pentru cele cateva spatii mici ramase disponibile, s-a creat o lista de asteptare pentru potentialii retaileri.

Ce magazine vor fi in Mega Mall

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine. Printre retailerii care vor ocupa spatii generoase se regasesc branduri de fashion precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Kenkelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Next, Tommy Hilfiger si Musette.

Zona de entertainment din Mega Mall cuprinde un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru World Class dotat cu o piscina semi-olimpica si un nou concept de loc de joaca pentru copii. Zona de entertainment cuprinde si un sports bar su un casino, deschis 24 de ore din 24. Zona de food court va ocupa un spatiu de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Doree si Manufaktura by Doncafe. Mega Mall va avea la dispozitie un total de 3.000 de locuri de parcare, 1.000 dintre acestea aflandu-se pe acoperisul complexului, ce poate fi direct accesat din strada pe o rampa rapida.

Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investitii NEPI, ce are in portfoliu centre comerciale din Romania precum Promenada Mall din Bucuresti, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Shopping City Targu Jiu, dar si o serie de cladiri de birouri din Capitala si din Cluj.

Citeste si:
Mall-urile din București și din țară și-au redus programul de...
CORONAVIRUS | Mall-urile din...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Ce orase din tara au "vanat" dezvoltatorii de mall-uri in 2019
Setari Cookie-uri