Flavours Food Design, unul dintre liderii pietei de event catering din Romania, a inchiriat o suprafata de 600 metri patrati in cladirea Bucharest Business Park pentru a deschide un nou concept de restaurant, cu o investitie de 200.000 euro. Colliers International Romania a intermediat tranzactia de inchiriere.

Noul restaurant va functiona la parterul Bucharest Business Park, unde va lansa conceptul de “live cooking”, in care clientii vor asista la prepararea diferitelor sortimente, cu ajutorul unor echipamente precum cuptorul “tandoor” sau gratarul “robata”.

„Pana acum, Flavours s-a concentrat pe timpul liber, dar acum ne indreptam spre timpul petrecut la birou, care reprezinta de fapt peste 75% dintr-o zi obisnuita. Aici am dezvoltat un concept complet nou pe piata din Romania, in care ne vom axa pe Street Food. Vom avea, in premiera, o zona de live cooking.“ declara chef FOA, executive chef Flavours Food Design. El adauga ca a fost personal intr-o noua excursie la Londra pentru un training on-site cu expertii in domeniu.

In opinia broker-ului Colliers International care a gestionat tranzactia de inchiriere, Andreea Paun, "Bucharest Business Park a reprezentat locatia ideala pentru deschiderea noului concept de restaurant Flavours, avand in vedere faptul ca operatorul cauta o cladire de birouri care sa ii ofere deopotriva o baza solida de clienti corporate precum si un spatiu flexibil. Bucharest Business Park indeplineste ambele criterii – o cladire de clasa A, situata intr-o zona verde, care gazduieste unele dintre cele mai notorii companii din Bucuresti“, sustine Andreea Paun.

Un factor esential care a stat la baza incheierii tranzactiei l-a reprezentat disponibilitatea proprietarului cladirii, fondul austriac CA IMMO, de a realiza o serie de investitii considerabile pentru a facilita implementarea noului concept de restaurant, cum ar fi: redimensionarea sistemului de ventilatie sau regandirea spatiului existent pentru desfasurarea in conditii optime a sesiunilor de live cooking.

Bucharest Business Park este una dintre cele mai reprezentative cladiri de clasa A din Bucuresti, situata in imediata apropiere de Piata Presei Libere din Bucuresti, avand o suprafata inchiriabila totala de 27.000 de metri patrati. Cladirea gazduieste chiriasi precum IBM, Coca Cola, Amgen, NNDKP, BAT, Sony, AstraZeneca, MSD, 3M, Carpatcement, Eli Lilly.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri