Compania de consultanta imobiliara NAI Romania si-a mutat activitatea, incepand cu 1 martie, in cladirea de birouri EKA Business Center. Totodata, compania isi deschide o filiala la Ploiesti si planuieste o crestere a personalului pana la finalul anului 2015.

Astfel, NAI Romania a inchiriat o suprafata de 400 metri patrati la etajul 4 al cladirii de birouri EKA Business Center, situata in partea de nord a Capitalei. Cladirea a ajuns, in prezent, la un grad de ocupare de 90%, din totalul de 4.000 metri patrati, repartizati pe 7 etaje.

Odata cu relocarea activitatii, compania are in plan si o extindere moderata a echipei de 25 de persoane, pana la finalul anului 2015. Posturile disponibile vor fi pentru brokeri si consultanti imobiliari pe segmentele comercial si rezidential, dar si in cadrul Departamentului de Evaluari.

NAI intra pe piata din Ploiesti

In ceea ce priveste activitatea din afara Bucurestiului, NAI Romania va avea, incepand cu luna martie, o filiala si la Ploiesti, proiect realizat in parteneriat cu o echipa de brokeri alcatuita din 7 specialisti care va reprezenta clientii NAI Romania in judetul Prahova. Membrii echipei urmeaza cursurile de formare profesionala din cadrul NAI Romania.

NAI Romania face parte din grupul NAI Global, care are peste 375 de birouri in cele 55 de piete pe care activeaza la nivel mondial. Pe piata romaneasca de consultanta imobiliara mai activeaza companii internationale importante ca JLL, Colliers sau DTZ Echinox. Serviciile oferite de NAI Romania includ consultanta in evaluare pentru toate tipurile de active (proprietati, echipamente, intreprinderi, active financiare), monitorizarea proiectelor de constructie, certificarea cladirilor verzi, studii de cercetare, tranzactii de investitii.

Citeste si:
NAI: Modificarile fiscale ar putea duce la amanarea tranzactiilor
Andrei Botis, NAI Romania:...

Sursa foto: Consultanta imobiliara/ Shutterstock.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Populatia de IMM-uri isi va incepe regenerarea in acest an
Setari Cookie-uri