Bergenbier ia 1.200 mp in complexul Global City, si duce complexul de birouri la un grad de ocupare de 60%

Producatorul de bere Bergenbier, brand detinut de catre grupul canadian de bere Molson Coors, a inchiriat un spatiu de 1.200 de metri patrati (mp) in complexul de birouri Global City Business Park, din Pipera, al companiei Global Finance, care ajunge astfel la un grad de ocupare de 60%.

"Incepand cu aceasta luna, angajatii Bergenbier Romania vor beneficia de un nou sediu in cadrul Global City Business Park, suprafata totala a acestuia masurand 1.200 metri patrati", a declarat Ivana Bozjak, partener si head of real estate in cadrul Global Finance.

Astfel, gradul de ocupare al cladirilor Global City Business Park atinge, la inceput de an, un nivel de 60%, inregistrand astfel o crestere de 10% din totalul suprafetei inchiriabile fata de aceeasi perioada a anului anterior. Acest lucru se datoreaza extinderilor chiriasilor existenti si noilor clienti din 2014, precum Honda Trading sau Ninebot.

Global City Business Park are 29 de chiriasi, cea mai mare parte a suprafetei inchiriate fiind ocupata de companii precum Michelin, Coca-Cola HBC Romania, Total Soft, Telus, Euroins, Ford, Bergenbier, Cycle si Monsanto. Pe langa spatiile de birouri, parterul celor doua cladiri este ocupat de o zona de retail foarte bine dezvoltata, care ofera celor peste 2.500 de persoane ce lucreaza in incinta ansamblului de birouri acces la un restaurant self service, un business lounge, o cafenea, un salon de infrumusetare, o farmacie, doua ATM-uri si un magazin Inmedio.

Global City Business Park, suprafata de 56.000 mp si numai 60% din spatiu inchiriat

Situat in zona de nord a Bucurestiului, Global City Business Park are o suprafata construita de 56.000 metri patrati si un total de spatii de inchiriat de clasa A de 51.000 metri patrati, in doua cladiri. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 si a fost finalizat in totalitate in februarie 2010.

Citeste si:
Mihai Voicu este noul director general al Bergenbier
Mihai Voicu este noul...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Bergenbier, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata berii din Romania, opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti, iar echipa numara aproximativ 680 de angajati. Compania a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri neta de 440,48 milioane lei (99,7 milioane euro), in crestere cu aproximativ 1% comparativ cu 2012, si si-a redus pierderile cu 28%, la 102,26 milioane lei (23,14 milioane euro), conform datelor de la Ministerul Finantelor Publice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri