In vizita la Ariston Thermo Romania SSC, un birou spatios conectat in acelasi timp cu peste 10 tari

Ariston Thermo Romania SSC (Share Services Center), centrul de servicii de contabilitate al companiei, isi desfasoara activitatea intr-un birou spatios, pe o suprafata de 800 mp, in zona Stefan cel Mare.

Compania se afla pe strada Polona, la 5 minute de mers pe jos din Sos. Stefan cel Mare, unde s-a mutat in urma cu cinci ani. Cei 50 de angajati ai centrului de servicii Ariston Thermo lucreaza intr-un open-space impartit pe limbi straine, in functie de tarile pentru care ofera servicii de contabilitate, de la germana, italiana, olandeza, franceza, spaniola si engleza.

Sediul Ariston include patru sali de sedinta si sala de training de la parter, precum si doua bucatarii. Compania a mai rezervat de asemenea 10 locuri de parcare pentru masinile Ariston.

In plus, compania dispune acum de spatii mai generoase pentru showroom, training-room, bucatarie si depozitul de piese de schimb.

Citeste si:
Peste 100.000 de persoane au apa calda dupa donatiile Ariston
Peste 100.000 de copii si...

"Recrutam oameni care demonstreaza atat cunostiinte lingvistice, cat si competenta in domeniul financiar - contabil. Avem colegi care au o senioritate de 8 ani in cadrul companiei", spun reprezentantii Ariston.

Compania le ofera angajatilor traininguri de specialitate, ACCA, CECCAR, traininguri pentru imbunatatirea nivelului de limba straina si t raininguri tehnice, SAP si Excel, iar in curand va largi aria cu traininguri 6 Sigma.

Centrul de servicii financiare al Ariston Thermo Group a fost fondat in 2006 in Romania. Sediul din Bucuresti acopera intreaga paleta de companii din cadrul grupului si deserveste tari ca Italia, Germania, Elvetia, Olanda, Franta, Spania, Marea Britanie, Belgia, Rusia, China, Vietnam si India.

Citeste si:
Compania cu 80.000 de angajați care trece permanent la munca de acasă
O companie cu 80.000 de...

Ariston Thermo Romania este filiala locala a companiei italiene Ariston Thermo Group, specializata in productia si furnizarea de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera. In 2013, filiala din Romania a avut o cifra de afaceri neta de aproape 23 milioane de euro (peste 100 milioane lei) si un profit net de peste 476.000 euro (2,1 milioane lei), potrivit datelor financiare de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Ariston Thermo Romania produce centrale termice murale si de pardoseala, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat, pompe de caldura si panouri solare.

Fotografii realizate de Andrada Mihailescu

Citeste si:
Izolarea la venirea din ţări ce nu se regăsesc pe lista...
Grupul de Comunicare...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
(P) Unde găsim cea mai serioasă firmă de contabilitate din București?
Setari Cookie-uri