Fondatorii Adama se intorc pe piata rezidentiala romaneasca la cativa ani de cand au vandut catre Immofinanz. Hoshen Holdings, reprezentata de Isaac Hoshen, co-fondatorul Adama, a lansat la targul imobiliar tIMOn ansamblul Reveria Pallady43.

La cativa ani dupa ce a vandut Adama, s-a reintors in Romania, crezand inca in potentialul pietei imobiliare romanesti. Intre timp, impreuna cu mai multi parteneri si investitori, a demarat si pus in practica proiecte in New York, Strasbourg si Berlin.

Pe langa proiectul co-fondatorului Adama, la targul imobiliar tIMOn au fost lansate alte 16 proiecte rezidentiale noi. Astfel, in total, la Timon sunt aproape 2.000 de locuinte noi ce presupun investitii totale de 100 mil. euro, lansate. “Investitorii rezidentiali au inceput sa reapara pe piata bucuresteana. Unii au reluat proiecte incepute in criza, dar stopate in asteptarea unor vremuri mai bune, altii vad acum un moment bun pentru astfel de investitii si incep proiecte noi. Cel mai important este faptul ca preturile cu care acesti dezvoltatori vin pe piata sunt aproape identice cu apartamentele vechi din zonele respective”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.

Cat costa apartamentele noi lansate la tIMOn

Astfel , garsoniera noua in zona Militari - Lujerului costa 33.000 euro, iar una in Delea Veche are un pret de 39.900 euro, ambele egale cu locuinte similare vechi in aceste zone. Mai mult, un apartament cu 2 camere la Unirea este comercializat cu 67.000 euro, iar unul cu 3 camere cu 101.000 euro. In Theodor Pallady, pentru doua camere pretul este de 45.000 de euro, iar o garsoniera in Piata Sudului costa 39.900 euro.

Printre cele mai importante proiecte lansate se numara cel dezvoltat de grupul Gindi, in parteneriat cu firma Real-Sol, GVI Town. Investitia se ridica la 20 de milioane de euro, iar proiectul va cuprinde 324 de apartamente, dezvoltate in zona Mihai Bravu. Grupul spaniol Hercesa lanseaza la tIMOn a doua faza a complexului Vivenda din Titan, cu 300 de apartamente, investitie de peste 15 milioane de euro. Hercesa a construit in prima faza a complexului peste 400 de apartamente.

Coldwell Banker aduce in premiera la tIMOn trei ansambluri rezidentiale, Downtown Unirii Apartments (40 de apartamente), Traian Central Apartments (10 apartamente) si Metrocity Academiei (230 de unitati). De asemenea, sub brandul New City Residence vor fi lansate sase proiecte in Fundeni , Vitan, Mihai Bravu, Alba Iulia, Zizin si Dudesti,cu peste 600 de locuinte.

Si Adama, investitor cu traditie pe piata rezidentiala din Romania incepe vanzarile la tIMOn pentru proiectul Evocasa Serenia din Berceni, cu 77 unitati, investitie de 3 milioane de euro. Tot la tIMOn se lanseaza Pallady Lofts si Caisului Residence, cu 86 de apartamente in zona Fundeni, precum si Cartierul Tamisa, un ansamblu de 51 de case apartinand unui investitor Belgian, care a gandit un concept de plus valoare fata de oferta dezvoltatorului. Targul Imobiliar National tIMOn a inceput joi, 16 aprilie 2015, in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei din Bucuresti si va fi deschis pana duminica, intre orele 10.00 - 20.00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri