Hustle your way to property success

Hustle your way to property success

Hustle Your Way to Property Success include reguli de aur in real estate, tehnici de negociere si sfaturi legate de felul in care recunosti o proprietate buna. In acest volum Paul Ribbons, un profesionist care a inceput sa lucreze in domeniu din 1987, dezvolta sisteme si proceduri pentru afacerile din real estate.

Getting to Yes: The Secret to Successful Negotiation

Getting to Yes: The Secret to Successful Negotiation

Getting to Yes: The Secret to Successful Negotiation este o carte semnata de Roger Fisher , Bruce Patton si William Ury care traseaza principiile unei negocieri de succes.

Winners never cheat

Winners never cheat

Winners Never Cheat: Even in Difficult Times, bestsellerul lui Jon Huntsman, omul care a construit o companie de 12 mld. de dolari prin integritate, iti va reaminti motivele mai importante pentru care faci business si este o demostratie a faptului ca "baietii buni" nu termina neaparat pe ultimul loc.

Never Give Up

Never Give Up

In Never Give Up, Donald Trump ofera povesti din cariera asa: de la cele mai mari greseli, la modul in care reajungi in pozitii de top. Cartea magnatului imobiliar american poate fi o sursa de inspiratie.

How to sell anything to anybody

How to sell anything to anybody

How to sell anything to anybody, volum semnat de Joe Girard, cel mai mare vanzator de masini din lume, potrivit Guinness Book of Records, ar putea fi o sursa de inspiratie si pentru brokerii din real estate.

In 15 ani de cariera Joe Girard a vandut peste 13.000 de masini. Potrivit lui Girard construind pe o baza de incredere si munca oricine poate ajunge vanzator de top. Daca nu ati ajuns sa cititi volumul, povestea lui Girard v-ar putea inspira chiar daca nu vindeti masini.