La doar trei luni de la evenimentul de lansare al complexului rezidential Quadra Place au fost tranzactionate deja 300 de apartamente.
Nici un alt proiect de pe piata nu s-a vandut atat de repede, spune Ionut Bordei, Partener la Eurisko, consultantul exclusiv al proiectului. Ce a asigurat acest succes rasunator? Apartamente noi, la preturi accesibile, situate intr-o zona in plina dezvoltare, explica Ionut Bordei, intr0un comunicat emis de companie.

Recordul, realizat de Eurisko, este cu atat mai laudabil cu cat a fost realizat pe perioada verii, anotimp considerat de obicei mort din punctul de vedere al vanzarilor. Ansamblul, ce cuprinde 343 de apartamente, se ridica pe un teren de 15.447 de mp in partea central-vestica a Capitalei si poarta semnatura Conarg Real Estate, o companie cu o vasta experienta in industria constructiilor. Proiectul de arhitectura a revenit firmei Arxtudio iar Raiffeisen Bank finanteaza intreaga investitie a Conarg precum si achizitionarea de locuinte.

Constructia noului cartier este in grafic. Primele apartamente vor fi gata in mai 2007, iar intreg complexul va fi terminat in toamna anului viitor. Suprafetele pot satisface o gama diversificata de cerinte. Indiferent daca vrei o garsoniera de 50 de mp, sau un penthouse spatios de 240 mp, Quadra Place are locuinta potrivita pentru tine. Parcarea nu mai reperezinta o problema, pentru ca ansamblul va avea in total un numar de 136 de garaje si 272 locuri de parcare exterioare.

Ansamblul rezidential Quadra Place din Bucuresti este o investitie de 32 milioane euro, dezvoltata pe o suprafata de 15.447 mp, care cuprinde 11 tronsoane de blocuri cu 343 de apartamente, ce urmeaza a se finaliza in octombrie 2007.

Localizat langa Parcul Politehnicii si foarte aproape de Gradina Botanica, Quadra Place este un cartier inconjurat de verdeata. In acelasi timp insa, zona comerciala din imediata vecinatate aduce aproape de casa centrul comercial Plaza Romania cu numeroasele sale magazine dar si hypermarketurile Cora si Carrefour precum si zona de entertainment IDM - Semanatoarea. Localizarea complexului rezidential permite o conexiune foarte buna cu toate mijloacele de transport doua linii de metrou si troleibuz, cinci linii de tramvai si trei de autobuz.

La opt ani de la infiintare, Eurisko este liderul pietei de consultanta si intermediere imobiliara din Romania avand peste 100 de angajati si numeroase proiecte de anvergura in portofoliu. Totodata, Eurisko este singura companie care ofera servicii la nivel national si prima care a initiat un program de masterat in asociatie cu Academia de Studii Economice Bucuresti, denumit "Economia Proprietatilor Imobiliare - Partener Eurisko". Si, nu in ultimul rand Eurisko este astazi un partener de incredere pentru numeroase multinationale, banci, fonduri de investitii, companii romanesti, ambasade si consulate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri