Reprezentantii companiei au declarat ca in aceasta etapa a proiectului vor construi 132 de apartamente noi. "Apartamentele construite in primele doua faze ale proiectului au fost deja vandute in totalitate (...) Compania noastra va investi peste 14 milioane de euro in aceasta etapa a proiectului", a mai spus Mauricio Mesa Gomez.

Preturile locuintelor in a treia faza a proiectului de langa statia de metrou Costin Georgian incep de la 55.406 euro + TVA. Hercesa permite si plata esalonata a 15% din pretul total pe perioada de constructie a acestei a treia faze. Proiectul rezidential Vivenda Residencias a demarat in 2007, iar pana in prezent au fost construite in primele doua faze 420 de apartamente, vandute aproape integral.

Hercesa a fost infiintata in urma cu 40 de ani, in Spania, iar din 2004 si-a inceput activitatea si in Romania, prin cumpararea si reabilitarea cladirii istorice care gazduieste astazi Hotelul Cismigiu. In prezent, compania este in faza de proiectare a peste 5.500 de locuinte in mai multe cartiere din Bucuresti. Potrivit unor informatii anterioare furnizate de Mesa Gomez compania a investit pana in prezent in terenuri si dezvoltare circa 150 de milioane de euro. Hercesa a vandut la finalul anului trecut unui vehicul de investitii controlat de oameni de afaceri romani un teren de 13.000 de metri patrati amplasat in zona Pasajului Basarab, vizavi de Carrefour Orhideea, unde intentiona sa dezvolte un complex de locuinte. Cele doua parti nu au facut publica valoarea tranzactiei, dar potrivit calculelor Mediafax, aceasta se ridica la circa 5,5 milioane de euro.