Dezvoltatorul imobiliar Impact a prezentat saptamana trecuta la Targul de case de la Oradea vile incepand de la circa 206.000 lei, fara TVA, au declarat pentru NewsIn oficialii companiei. in cadrul evenimentului, Impact a prezentat vile cu suprafete utile intre 87,5 metri patrati si 136,2 metri patrati, la preturi cuprinse intre 206.566 lei si 281.401 lei, fara TVA.

Impact a demarat in Oradea construirea ansamblurilor rezidentiale Europa si Lotus in 2004, in cadrul unui partenertiat cu Primaria Oradea, cele aproximativ 336 de locuinte cuprinse in aceste complexe urmand a fi finalizate in 2007.

Ansamblul rezidential Europa cuprinde 298 de locuinte de tip Junior si Prestige, se construieste pe o suprafata de 115.000 de metri patrati si presupune o investitie de circa 18 milioane de euro. Pana in prezent s-au vandut 89 de locuinte, in acest ansamblu.

Ansamblul rezidential Lotus va aduce pe piata oradeana 38 de noi locuinte in vile de tip Prestige, pe o suprafata de 20.000 de metri patrati, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro. Din cele 38 de locuinte, pana in prezent s-au vandut trei.

Ansamblul rezidential Lotus va aduce pe piata oradeana 38 de noi locuinte in vile de tip Prestige, pe o suprafata de 20.000 de metri patrati, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro. Din cele 38 de locuinte, pana in prezent s-au vandut trei.

Vilele de tip Junior sunt locuinte de tip insiruit, alipite cel putin cate patru in blocuri compacte, cu suprafete utile cuprinse intre 87,5 metri patrati si 136,2 metri patrati, cu pana la patru dormitoare. Vilele de tip Prestige sunt locuinte cu pana la sase dormitoare, cu suprafete cuprinse intre 87 de metri patrati si 196,7 metri patrati, cu trenuri individuale de pana la 500 de metri patrati

Pentru acest an compania mai are in vedere finalizarea cladirii de birouri de clasa A Construdava I din zona Pipera-Tunari din Bucuresti, finalizarea ansamblurilor rezidentiale Azur 1 si Azur 2, din Bucuresti. Impact va demara de asemenea lucrarile pentru cladirile de birouri de clasa A Construdava 2 si Construdava 3, lucrarile de construire a ansamblului rezidentail Zenit in Constanta si dezvoltarea si extinderea ansamblului rezidential Green Field din Bucuresti.

In semestrul I al acestui an, Impact SA a vandut cladirea Construdava I, pentru circa 19 milioane de euro. in aceeasi perioada de timp, fondul CEERO din Malta a optat pentru 89 unitati de locuit, respectiv 19 case si 70 apartamente ce urmeaza a fi edificate in ansamblul rezidential Green Field. in acest context cifra de afaceri a companiei pentru primele sase luni ale anului a crescut cu 24 la suta fata de anul trecut, iar profitul net a evoluat, pentru aceeasi perioada, de la 10,4 milioane de lei la 13,6 milioane de lei, potrivit datelor furnizate NewsIn de catre companie.

In semestrul I al acestui an, Impact SA a vandut cladirea Construdava I, pentru circa 19 milioane de euro. in aceeasi perioada de timp, fondul CEERO din Malta a optat pentru 89 unitati de locuit, respectiv 19 case si 70 apartamente ce urmeaza a fi edificate in ansamblul rezidential Green Field.

In acest context cifra de afaceri a companiei pentru primele sase luni ale anului a crescut cu 24 la suta fata de anul trecut, iar profitul net a evoluat, pentru aceeasi perioada, de la 10,4 milioane de lei la 13,6 milioane de lei, potrivit datelor furnizate NewsIn de catre companie.

Pentru acest an Impact SA prognozeaza un profit brut de 44,8 milioane de lei si o cifra de afaceri de 201,7 milioane de lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »