The Group

The Group

Un lobby care iti lasa impresia unui hotel de 5 stele, o terasa uriasa care ar putea naste invidia oricarui operator de restaurant din centrul istoric, birouri spatioase, spatii de relaxare pe fiecare nivel si o atmosfera plina de zambete, astfel ar putea fi descris doar in cateva cuvinte sediul The Group.

Imobiliare.ro

Imobiliare.ro

Amplasat intr-o vila de 460 mp, biroul companiei Imobiliare.ro este pozitionat central si permite cresterea echipei in urmatorii 2-3 ani. Angajatii companiei au la dispozitie si o curte de circa 150 mp, cu un foisor amenajat pentru colegii fumatori, prevazut si cu wi-fi si prize.

Stefanini

Stefanini

"Am gandit spatiul astfel incat majoritatea activitatii sa se desfasoare in open space. Prin natura activitatii noastre, avem nevoie de multe sali de sedinta/ training, de aceea avem peste 20 de sali amenajate si echipate. De asemenea, circa 80% din spatiu este open space, iar spatiile de relaxare ocupa si ele un loc important. In sediile Stefanini se gasesc cabinete de masaj, locuri de luat masa, sali de odihna si recreere, precum si o terasa in aer liber", a adaugat Andreea Stanescu, senior service delivery director Stefanini Romania.

Zitec

Zitec

Pentru a se deconecta, membrii echipei Zitec se pot relaxa pe canapele, in hamace, balansoare sau la taverna din zona de recreere, un spatiu deschis, cu pereti de sticla ce asigura lumina naturala din plin. De asemenea, acestia isi pot demonstra spiritul competitiv jucand mini-golf, pinball, fussball sau ping-pong sau se pot elibera de stres in scaunele de masaj.

LayerShift

LayerShift

LayerShift ocupa un sediu cu o suprafata de 160 mp si o terasa de 60 mp, ce ofera probabil cea mai buna vedere asupra orasului Cluj-Napoca.