Marks&Spencer Food

Marks&Spencer Food

Marks&Spencer a adus in mai 2015 si divizia de food in Romania, inaugurand primele magazine in Plaza Romania si Mega Mall. Oficialii companiei au declarat ca vor sa ajunga intr-un an jumatate la 10 magazine care sa inglobeze si partea de food.

Debenhams

Debenhams

Bulgarii de la MRPI vor sa deschida cate 2 magazine Debenhams pe an in Romania. Compania a inaugurat in aceasta primavara primul magazin in Bucuresti Mall.

Nespresso

Nespresso

Anul acesta pe piata locala intra si primul Nespresso Boutique. Nespresso, unul dintre principalii jucatori din domeniul cafelei ambalate in capsule, a anuntat oficial lansarea magazinului online din Romania, www.nespresso.com/ro. Magazinul va fi disponibil si prin intermediul aplicatiilor mobile iOS si Android.

Marc Cain

Marc Cain

Brandul de lux Marc Cain a deschis in acest an primul magazin franciza monobrand din Romania.

Casa Convenienza

Casa Convenienza

Casa Convenienza a deschis in luna mai primul magazin din Romania in cadrul West Park, proiect dezvoltat si administrat de compania belgiana Liebrecht & wooD Group.

Louis Purple

Louis Purple

Bandul de retail Louis Purple a deschis primele magazine in acest an. Brandul a fost creat de compania Formens ca marca made to measure, in urma cu cativa ani, existand pana in acest an doar colturi Louis Purple in magazine multibrand. Acum, insa, compania a creat un concept de retail de sine statator care va oferi vestimentatie masculina ready to wear cu magazine proprii si are apetit de extindere atat in Romania, cat si international.

Gusturi Romanesti

Gusturi Romanesti

Mega Image a lansat in acest an conceptul Gusturi Romanesti, brand sub care a inaugurat deja primul magazin si a anuntat ca are in plan alte doua deschideri.