Pipera Plaza

Pipera Plaza

In septembrie urmeaza sa se inaugureze prima faza a proiectului Pipera Plaza. Proiectul este dezvoltat de Alpha Property Group, parte a grupului german Intercora, una din cele mai mari companii imobiliare din Europa Centrala si de Est, specializata pe dezvoltare imobiliara comerciala, si omul de afaceri Marius Ivan.

Initial, prima faza urma sa se deschida in luna mai, insa deschiderea s-a reprogramata pentru luna septembrie. In aceasta prima etapa se vor da in folosinta 7.500 mp, peste 98% din spatiu fiind inchirat. Chiriasul ancora este Lidl, care va deschide un supermarket de 2.200 mp, cel mai mare de pana acum din retea. Printre numele care vor deschide in Pipera Plaza se mai numara si Starbucks, Salad Box, Old Brick Pub, Tip Top, Pizza Bonita, Sensiblu sau Zoot, care va inaugura aici primul magazin din Romania.

DM Drogerie Markt, Pepco si Takko se numara de asemenea printre chiriasi, iar PetMag va deschide un concept store, care va fi primul pet shop de mari dimensiuni din cadrul retelei. Compania are in plan ca pana la finalul anului sa inaugureze si faza a doua a proiectului, suprafata de retail din Pipera Plaza dublandu-se dupa deschiderea acestei de-a doua etape.

Printre celalalte branduri care vor deschide in Pipera Plaza se mai numara si JYSK, Deichmann sau Sportisimo, brand de articole sportive in premiera in Romania.

Deva Shopping City

Deva Shopping City

NEPI va inaugura in acest an si extensia Deva Shopping City. Lucrarile la extensia mallului Deva Shopping City (fostul Real Deva) se vor incheia in aceasta toamna, proiectul urmand sa fie inaugurat in luna septembrie. Prin acest proiect, NEPI are in plan transformarea actualului centru comercial intr-un mall regional. Suprafata existenta va fi extinsa cu aproape 11.000 de metri patrati, intregul complex comercial ajungand astfel la o suprafata totala inchiriabila de 54.000 mp.

Mall-ul va include magazine ca H&M, C&A sau Deichmann. In plus, noul centru comercial va oferi o zona extinsa de servicii si una de entertainment.

Una dintre cele mai importante zone de petrecere a timpului liber va fi cinematograful multiplex operat de Cinema City, care va avea 6 sali de proiectie, fiind singurul cinematograf din judetul Hunedoara. Zona mai include si bowling, biliard, cazino, o zona de distractie pentru copii, precum si un food court.

Severin Shopping City

Severin Shopping City

NEPI, de departe cel mai activ investitor pe segmentul de retail, va inaugura in acest an si cateva extinderi de centre comerciale, pe langa inaugurarea proiectului Mega Mall. Astfel, in septembrie, NEPI va inaugura extensia mallului Severin Shopping Center.

Extinderea va aduce cea mai mare zona de distractie si petrecere a timpului liber din judetul Mehedinti, dar si noi branduri de fashion, incaltaminte, cosmetice si ingrijire. Punctul principal al zonei de distractie il constituie cinematograful multiplex cu 6 sali de proiectie, operat de Cinema City, dar si food court-ul. In zona de entertainment vor mai exista si bowling, biliard, cazino, precum si cu un spatiu de joaca pentru copii.