Sun Plaza a atras patru noi chiriasi: Bebe Tei, Colin's, Optiplaza si VGeneration. De asemenea din luna iulie Sun Offices a ajuns la un grad de ocupare de 100%.

Cu o investitie de 900.000 de euro, magazinul Bebe Tei se intinde pe o suprafata de 2.000 mp. Magazinul Colin's deschis in Sun Plaza Shopping Center ocupa o suprafata de 400 mp si este al 8-lea din reteaua retailerului international de imbracaminte la nivel national. Optiplaza aduce in Sun Plaza al 19-lea magazin al retelei. VGeneration powered by Vans ocupa o suprafata de 70 mp si in el se afla singurul wall official New Era din Romania.

Ocupare 100% pentru cladirea de birouri Sun Offices

In luna iulie, cladirea de birouri Sun Offices, adiacenta Sun Plaza Shopping Center a ajuns la un grad de ocupare de 100%, cei mai importanti chiriasi fiind, Pepsico, Clinica Regina Maria, Acrelec, Eminus Software si Farmaciile Dona. Cladirea de 10.000 mp inchiriabili, dispusi pe 3 etaje, direct conectata cu centrul comercial si cu acces direct la metrou, este certificata BREEAM.

Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, s-a deschis in 2010 si este un proiect detinut de S IMMO AG. Din septembrie 2013 proiectul este administrat de CBRE Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
5 previziuni economice pentru 2020