Domenii Park, o investitie de 16 milioane de euro realizata de Cyrom Investments in perioada crizei, a anuntat ca a vandut peste 90% din cele 63 de apartamente ale complexului amplasat in nordul Capitalei.

"In ritmul actual al cererilor, estimam ca vom epuiza apartamentele in urmatoarele sase luni", a declarat Ana-Maria Nemtanu, directorul de marketing si vanzari al proiectului, potrivit Mediafax.

Potrivit lui Nemtanu, clientii sunt interesati de apartamentele cu suprafete mari si au in principal bugete disponibile din surse personale, nu se finanteaza de la banca si vin insotiti, in multe cazuri, de consultanti imobiliari.

Ana-Maria Nemtanu sustine ca toate apartamentele de patru camere au fost vandute, in prezent fiind disponibile ultimele trei unitati de trei camere care beneficiaza de vedere deschisa catre parc, dar si doua studiouri si un apartament de doua camere.

Preturile apartamentelor disponibile variaza intre 89.000 de euro+TVA, pentru studio, si 275.000 de euro+TVA, pentru apartamentele de trei camere. Apartamentul de doua camere are un pret de vanzare de 98.000 de euro+TVA.

Citeste si:
Proiectul saptamanii: Complex rezidential de 16 mil. euro pe locul...
Proiectul saptamanii: Complex...

Proiectul include pe langa cele 63 de apartamente si spatii comerciale, amplasate la parter, unde se regasesc un magazin Mega Image, restaurantul thailandez Kunnai si boutique-ul de vinuri premium Vinorama.

Domenii Park este construit pe o suprafata de 2.200 metri patrati, alcatuit din doua tronsoane unite la nivelul subsolului si al parterului, fiecare avand sase niveluri. Nivelul subteran include 94 de locuri de parcare, 22 boxe si spatiile tehnice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si