Alex Morar va coordona operatiunile celui mai activ investitor de pe piata imobiliara din Romania, alaturi de Mirela Covasa, director financiar si Tiberiu Smaranda, director executiv. Aceasta schimbare are loc in urma deciziei unanime a board-ului, ca urmare a hotararii lui Martin Slabbert si a lui Victor Semionov de a se retrage pentru a dezvolta noi business-uri.

Alex Morar face parte din managementul NEPI inca de la infiintarea sa, in 2007. Cum experienta pe zona de investment, management si real estate, el a avut mai multe roluri pe parcursul celor 8 ani petrecuti in cadrul companiei. In ultimii ani, rolul sau in cadrul NEPI a fost de a coordona investitiile si o parte din procesele operationale. Odata cu preluarea noului mandat, Alex Morar va continua expansiunea NEPI si a intari pozitia de lider a fondului de investitii, in special pe segmentul de retail, anunta compania.

Inainte de a lucra la NEPI, Alex Morar a activat in cadrul companiei de consultanta Deloitte Romania, iar cariera si-a inceput-o la Julius Baer Investment Bank. El a absolvit finantele si informatica in cadrul Stern School of Business, universitate din New York.

Citeste si:

NEPI este cel mai activ investitor si dezvoltator din piata imobiliara romaneasca: activele grupului au depasit 1,5 miliarde de euro.

Fondul de sud-african de investitii gestioneaza in Romania, printre altele, centre comerciale precum Promenada Mall, Mega Mall, Ploiesti Shopping City, mall-ul Aurora din Buzau, City Park Constanta sau Vulcan Value Center Bucuresti, dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview in Bucuresti si City Business Centre Timisoara. Fondul are in dezvoltare in Romania investitii de peste 460 de milioane de euro, in proiecte noi sau in extensii de proiecte existente, suprafata totala inchiriabila la finalizare fiind estimata la peste 250.000 metri patrati. Unul dintre proiectele care urmeaza sa fie dezvoltat de NEPI este Victoriei Office, un proiect langa Guvern.