TPG Real Estate a cumparat TriGranit, achizitie care vizeaza platforma TriGranit si toate activele din Polonia si Slovacia si parte din activele din Ungaria si Croatia.

Ca parte din tranzactie, TPG Real Estate va aduce capital aditional pentru a finanta cresterea viitoare. Parte a tranzactiei, TPG Real Estate va prelua platforma de dezvoltari si asset management a TriGranit si un portofoliu de active. Echipa de management a TriGranit va ramane in companie.

“Am fondat TriGranit acum 20 de ani si a ajuns una din principalele companii imobiliare din regiune", a spus Sandor Demjan, fondatorul si presedintele TriGranit.

Tranzactia urmeaza sa se incheie pana la finalul lui 2015, iar alte detalii despre aceasta achizitie nu au fost facute publice. Unele din activele companiei TriGranit nu au fost incluse in tranzactie, unul din acestea fiind WestEnd City Center din Budapesta. Compania care administreaza aceste proiecte va continua sa opereze asseturile sub numele de Granit Management.

In prezent TriGranit este detinut de Sandor Demjan, Sandor Csanyi, Peter Munch si Immofinanz. La finalizarea tranzactiei, Sandor Demjan si Sandor Csanyi vor achizitiona participatiile lui Peter Munk si ale Immofinanz in companie.

Citeste si:
Re/Max tinteste o crestere de 40% a veniturilor din comisioane in 2019
Re/Max Romania, tranzactii de...

“In ciuda vanzarii TriGranit, grupul nostru de companii va continua sa opereze sub numele Granit Management si pe langa property management pentru asseturile existente, luam in considerare noi dezvoltari si oportunitati de property si facility management in Ungaria si alte noi regiuni", a spus Sandor Demjan.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Doar 30% din tranzactiile imobiliare, realizate printr-un agent