Liziera Residence, un nou proiect imobiliar care va livra pe piata din Romania 176 de apartamente

Liziera Residence este noul proiect imobiliar care va fi lansat pe piata bucuresteana de real-estate.

Cu o investitie de 35 de milioane de euro, Ferco Investments SA, dezvoltatorul proiectului, va livra pe piata in 2008 patru blocuri de locuinte: Stejar, Paltin, Arin si Frasin. Trei dintre aceste unitati vor fi alcatuite din subsol, parter si sapte etaje, iar celalalt bloc va avea subsol, parter si zece etaje.

CB Richard Ellis a fost numit agentul exclusiv pentru proiectul dezvoltat de Ferco Investments, divizie a unui grup puternic de expertiza in dezvoltarea de proiecte la scara larga, precum programe de dezvoltare si investitii in sectoarele rezidentiale si comerciale de real-estate, privind "Regenerarea urbana".

Grupul este recomandat de proiecte ample dezvoltate in Marea Britanie (unde a finalizat recent un proiect de 200 de milioane de euro), Statele Unite ale Americii, Germania, Canada, India, Ungaria si, mai nou, Romania.

Cele patru blocuri, cu o suprafata totala construita de 52.000 de mp, vor fi construite in partea de nord a Capitalei, pe Soseaua Pipera - Tunari, in vecinatatea Scolii Americane. Complexul Liziera Residence este alcatuit din 176 de apartamente de una, doua si trei camere si va include un centru comercial propriu, club de fitness, spatii de joaca pentru copii si servicii integrate. Locatarii vor mai putea beneficia de o parcare subterana care are 267 de locuri si spatii de parcare supraterane pentru vizitatori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri