Cefin Holding a achizitionat o cladire de birouri in Piata Victoriei, potrivit unui comunicat al consultantului imobiliar DTZ Echinox Cladirea din strada Dr. Iacob Felix are o suprafata inchiriabila de 3.200 de metri patrati si o structura pe inaltime de subsol, parter si sase etaje, iar Cefin va oferi aceste spatii spre inchiriere.

"Aceasta tranzactie urmeaza achizitionarii cladirii din apropierea Guvernului", a explicat membrul in consiliul de administratie al Cefin Holding, Umberto Albarosa. Ambele tranzactii au fost mediate de consultantul imobiliar DTZ Echinox.

Portofoliul Cefin mai include Cefin Logistic Park, achizitionat de Europolis Invest in 2004. De asemenea, grupul italian de companii Cefin urmeaza sa dezvolte in Bucuresti un proiect de spatii rezidentiale si de birou, in zona Baneasa din Bucuresti.

"Avand in vedere localizarea ideala pentru birouri de reprezentanta, credem ca procesul de inchiriere a cladirii nu va dura foarte mult", a precizat senior consultant in cadrul departamentului de birouri al companiei imobiliare DTZ Echinox, Mihaela Cnobloch.

DTZ Echinox este din noiembrie 2002 reprezentanta locala a companiei internationale imobiliare DTZ. Grupul DTZ este listat la bursa din Londra din 1987 si are o retea de peste 3.400 de consultanti in 96 de orase in 26 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
AFI a batut palma cu NEPI pentru portofoliul de birouri
Setari Cookie-uri