Retailerul Domo Srl, specializat in electronice, electrocasnice si IT&C, a preluat un spatiu de circa 1.400 mp in cladirea de birouri Art Business Center 5, situata in zona Calea Floreasca/Barbu Vacarescu, potrivit Knight Frank Romania, compania care a intermediat tranzactia.

Dupa aceasta tranzactie, rata de ocupare a cladirii a ajuns la peste 95%.

O alta tranzactie consiliata de echipa Knight Frank Romania in zona Calea Floreasca/Barbu Vacarescu apartine companiei de constructii Synergy care a decis relocarea activitatii sale in cladirea de birouri Floreasca Tower pe un spatiu de circa 400 mp. In aceeasi cladire, Vast Resources Plc., companie listata pe Bursa din Londra, AIM, a contractat un spatiu de circa 300 mp.

“Zona Calea Floreasca/Barbu Vacarescu se mentine in topul preferintelor chiriasilor, inregistrand in prezent un grad de ocupare de 91%. Proximitatea fata de metrou, precum si multitudinea de facilitati oferite pentru angajati, inclina balanta in favoarea acestei zone la momentul deciziei de relocare", a spus Oliver Derksen, director asociat al diviziei de birouri a Knight Frank Romania.

De la inceputul anului, echipa Knight Frank Romania a intermediat expansiunea Oracle in SkyTower (circa 10.400 mp), pre-inchirierea Genpact (circa 22.000 mp) in Hermes Business Campus, precum si pre-inchirierea Oracle in Oregon Park (circa 20.000 mp).

Citeste si:
Surpriza in eCommerce: DOMO da in judecata Cel.ro - care sunt motivele
Surpriza in eCommerce: DOMO...

In trimestrul al II-lea al acestui an, Knight Frank Romania a consiliat tranzactii insumand peste 46.000 metri patrati de spatii de birouri, dintr-un total de circa 72.000 mp, consemnand o cota de piata de peste 65%, potrivit oficialilor companiei.

Avand sediul in Londra, Knight Frank, impreuna cu partenerul din Statele Unite, Newmark Grubb Knight Frank, opereaza in peste 370 de birouri, in 55 de tari, pe sase continente si are peste 12.000 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Grupul care detine McDonald's Romania cumpara un proiect de birouri