Compania de investitii imobiliare Standpoint Invest va construi in zona Corbeanca un nou complex rezidential, investitia ridicandu-se la sase milioane de euro, potrivit unui comunicat Regatta. Complexul se va numi Northpoint Residence si va acoperi o suprafata de teren de 18,000 mp, oferind in prima sa faza 20 de vile cuplate si un bloc.

Vilele sunt structurate pe P+1+M si sunt disponibile in doua variante. Prima varianta ofera per vila o suprafata construita de cca. 205 mp cu un teren aferent de 231-251 mp, iar cea de-a doua varianta ofera o suprafata constuita de cca. 235 mp si un teren aferent de 243-248 mp.

Blocul conceput pe P+3+4 retras+Pod ofera apartamente de 2,3 si 4 camere. Cele 3 apartamente de cate doua camere au fiecare o suprafata constuita de cca. 97 mp; cele 9 apartamente de trei camere au suprafete intre 103-133 mp; cele 3 apartamente de cate patru camere au fiecare cate 194 mp construiti, iar cele doua penthouse-uri cu cate doua dormitoare fiecare ofera - impreuna cu terasa - o suprafata generoasa cuprinsa intre 265-346 mp in functie de tipul apartamentului.

Preturile Northpoint Residence sunt situate in jurul valorii de 750 euro/mp construit (fara TVA), a precizat Pompiliu Simion, real estate broker in cadrul departamentului vanzari rezidentiale al Regatta. Acesta a mai adaugat ca fiecare vila va fi dotata cu centrala termica proprie, radiatoarele urmand sa fie din otel

De asemenea, ansamblul va fi dotat cu spatii de recreere (sala fitnes, salon de intretinere, teren de sport dotata cu nocturna si piscina in aer liber) cat si cu spatii utilitare (o spalatorie si un supermarket). Totodata in cadrul complexului va fi construit si un club.

Lucarile de constructie au inceput in data de 26 iunie 2006. Finalizarea caselor va avea loc in luna aprilie 2007, iar in august 2007 se vor incheia lucrarile la bloc.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Investitie uriasa in complexul Adora Pipera: 57,6 mil. euro
Setari Cookie-uri