Proiectul rezidential Citadella Titan a inregistrat in lunile de vara vanzari de 2,5 mil. euro, echivalentul a 50 de apartamente, dublu fata de vara anului trecut, a anuntat Premier Estate Management, compania care reprezinta proiectul rezidential.

Majoritatea cumparatorilor au varsta sub 35 ani si venituri intre 2.000 si 2.500 lei, mare parte dintre acestia fiind cupluri proaspat casatorite, iar modalitatea preferata de plata a fost creditul Prima Casa (in proportie de 85%).

Pana in prezent, in Citadella Titan, au fost vandute 184 de apartamente, ansamblul atingand un grad de ocupare de peste 80%. In prezent mai sunt disponibile 40 apartamente, dintre care: 2 apartamente tip studio, 23 apartamente cu 2 camere si 15 apartamente cu 3 camere. Preturile pornesc de la 35.000 euro + TVA 5% (pentru garsoniere), 49.000 euro + TVA 5% (pentru apartamente cu 2 camere) si 65.000 euro (pentru apartamentele cu 3 camere).

“In prezent, proiectele care beneficiaza de Prima Casa si TVA 5% sunt cele care se bucura de cel mai mare succes, o dovada in acest sens fiind vanzarile record din aceasta vara de la Citadella Titan. Piata rezidentiala s-a dinamizat in ultimii 2 ani, iar pentru anul acesta estimam rezultate mult mai bune fata de anul trecut, atat ca volum de tranzactii, cat si ca valoare” a declarat Andreea Comsa, managing director Premier Estate Management.

Construit pe o suprafata totala de 7.900 mp, Citadella Titan a fost finalizat in doua etape. In octombrie 2009 s-au incheiat lucrarile la prima cladire, in timp ce cu patru luni mai tarziu, in februarie 2010 s-au finalizat si lucrarile la cea de-a doua cladire. Fiind declarat in insolventa, ansamblul Citadella Titan a intrat in februarie 2013 sub administrarea judiciara a Euro Insol, firma specializata in reorganizare judiciara, iar din martie 2014 in portofoliul Premier Estate Management.

Examenul maturitatii din...
Citeste si: Piata imobiliara si examenul de maturitate: cum se schimba paradigmele

Premier Estate Management este una dintre cele mai mari companii de consultanta si vanzari asistate pe segmentul rezidential. Cu o vechime de peste 7 ani pe piata, compania are un portofoliu cu investitii de peste 300 milioane euro si cuprinde peste 3.500 apartamente si vile gestionate in exclusivitate, ansambluri rezidentiale printre care 49 Gafencu, Asmita Gardens, Ibiza Sol, Citadella Titan, Pallady Towers Residence si Cartierul solar – primul complex rezidential din Romania dotat cu panouri fotovoltaice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Turcii de la Caba ridica 273 apartamente in Capitala cu 300 MIL. euro