Castelele din Game of Thrones si o mini pajiste pe terasa: cum lucreaza angajatii Yardi din Cluj

Castelele din Game of Thrones, culorile vii si balcoanele cu bancute si arbusti transforma biroul Yardi din Cluj intr-o pastila energizanta pentru angajati.

Sediul Yardi Romania din The Office Cluj a fost inaugurat in luna septembrie 2014, iar la aceea data in spatiul de 3.000 mp lucrau peste 300 de angajati. In prezent, in centrul de consultanta si dezvoltare Yardi din Cluj, echipa depaseste 400 de persoane, iar compania are in continuare planuri ambitioase de extindere.

Yardi"Conceptul amenajarii spatiului a pornit de la ideea de a oferi angajatilor un loc de munca placut, aerisit si energizant care sa sprijine colaborarea. Astfel, am gandit un spatiu preponderent deschis si am incercat sa introducem cat mai multe elemente inspirate din natura: lemn, culori vii, mocheta cu textura asemanatoare unui camp verde cu iarba sau a unei alei pietruite de gradina. Spatiul este gandit astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor de interactiune dintre echipe, dar in acelasi timp sa ofere si spatii linistite in care angajatii sa se poata retrage la o discutie informala, cateva minute de lectura sau miscare fizica", au spus oficialii Yardi Romania.

YardiPeste 60% din intreaga suprafata a sediului este spatiu deschis, iar biroul include pe langa sali de sedinta si spatii informale si locuri in care angajatii se pot relaxa. "Avem mai multe spatii de relaxare amenajate cu fotolii si canapele, 3 colturi de lectura si o sala de jocuri cu masa de ping pong. O sala de mese modern utilata si incapatoare, respectiv o chicineta. La toate acestea se adauga si o terasa de 177 metri patrati cu iarba verde si 5 balcoane amenajate cu arbusti ornamentali, banci si scaune", au completat reprezentantii companiei.

YardiIn spatiu exista in total 9 sali de conferinta de diferite dimensiuni, cu 2 sali modulare care au o capacitate totala de 100 de oameni. Toate salile au fost numite dupa castelele din faimosul Game of Thrones, cartea si filmul avand multi fani in randul managementului si a angajatilor companiei. Astfel, la Yardi Romania sedintele sunt sustinute in Winterfell, Casterly Rock, Harrenhal sau Dragonstone.

Citeste si:
Birouri de top: cum arata receptia unei cariere de succes
Cum sunt intampinati...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Yardi"Asezarea cladirii in zona centrala a orasului, proximitatea fata de mijloacele de transport public, terasa cu iarba verde si facilitatile moderne oferite de sediul nostru sunt doar cateva dintre avantajele apreciate de angajatii Yardi. Ne asteptam ca o data cu finalizarea celei de a doua faze a proiectului The Office sa ne putem bucura de o paleta mai variata de servicii : restaurante, sali de sport, gradinite", au mai spus oficialii companiei, ce are planuri de crestere si in urmatorul an.

Yardi"Planurile noastre de crestere sunt ambitioase si pentru urmatorul an. Astfel, am hotarat sa ne extindem sediul confirmand inchirierea etajului 3 ce apartine pilonului 2 al complexului de birouri The Office Cluj", au declarat oficialii Yardi.

"Sediul Yardi a fost pentru noi prima amenajare din cladirea The Office, ce ne-a permis sa aratam potentialilor parteneri ca suntem capabili sa construim spatii contemporane, functionale si foarte placute. Un lucru de care suntem mandri este felul in care am amplasat birourile angajatilor, ce le permite acestora accesul la multa lumina naturala", spune Christophe Weller, managing partner COS.

yardiYardi Systems, Inc. este o companie multinationala americana, lider global in furnizarea de solutii software dedicate pietei imobiliare. Avand o experienta de peste 30 de ani, compania numara in prezent peste 4,500 de angajati in birourile din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Asia si Australia. In cele doua birouri Yardi din Cluj-Napoca lucreaza peste 580 de specialisti in domenii precum dezvoltare software, analiza date, marketing, servicii clienti, jurnalism, analiza sistemelor geografice si consultanta.

Citeste si:
Compania cu 80.000 de angajați care trece permanent la munca de acasă
O companie cu 80.000 de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri