Ness Software Engineering Services (SES) va deschide cel de-al doilea Centru de Inovatie Tehnologica din Romania in Timisoara, inchiriind 2.800 mp de birouri in prima cladire din proiectul OpenVille dezvoltat de grupul Iulius.

Centrul de Inovatie Tehnologica Ness Timisoara va fi inaugurat in mod oficial in ianuarie 2016. Noua locatie, administrata de catre Iulius Group, va avea o suprafata de 2.800 mp in cadrul cladirii United Business Center 2, situata in ansamblul urbanistic Openville, care va reuni functiuni de retail, parc si divertisment. Acest proiect este conceput dupa modelul ansamblului urbanistic Palas din Iasi, unde Centrul de Inovatie Tehnologica al companiei Ness va continua sa se extinda, echipa ajungand deja la 250 de specialisti de cand si-a inceput activitatea, in urma cu trei ani.

Ness anticipeaza ca centrul din Timisoara se va dezvolta intr-un ritm la fel de rapid, crescand la 400 sau chiar mai multi angajati de-a lungul urmatorilor 4 ani. Pe langa orientarea catre industria auto si catre tarile din spatiul german (Germania, Austria, Elvetia), centrul va atrage specialisti in sisteme de inalta performanta si programare avansata pentru analize de date de marketing/publicitate online.

Octavian Tanase, associate vice president delivery in cadrul Ness SES, va supraveghea noul centru in colaborare cu echipa de management de la centrul din Iasi al companiei.

Ness Software Engineering Services (SES) este un furnizor de top de servicii de dezvoltare software externalizate.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator roman de centre comerciale de tip mall. Iulius Group va investi peste 220 de milioane de euro in ansamblul urbanistic multifunctional Openville. Conceput ca un „lifestyle center”, Openville va reuni functiuni de office, retail, parc si divertisment. Lucrarile de constructie au inceput in luna septembrie a acestui an. Investitia reprezinta cea mai mare infuzie de capital privat din sectorul imobiliar din vestul Romaniei, fiind cel de-al doilea proiect de tip multifunctional din portofoliul companiei dupa ansamblul urbanistic Palas Iasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri