Bucuresti Mall, primul centru comercial modern deschis in anul 1999 in Romania, a anuntat inaugurarea a doua noi spatii in zona food court, restaurantele Oro Toro si Salad Box, fiind printre ultimele noi deschideri din planul de reconfigurare al centrului comercial din cartierul Vitan.

Bucuresti Mall, aflat in plin proces de renovare si modernizare, isi extinde si isi diversifica oferta de la o luna la alta. Incepand din luna septembrie, clientii centrului comercial se pot bucura de meniuri noi si o gama variata de preparate, in cele doua noi restaurante inaugurate la etajul al doilea, in zona de food-court: Oro Toro si Salad Box.

Oro Toro este unul dintre cele mai noi concepte de restaurante destinate consumului de bugeri, carnea de vita fiind importata din tari precum SUA, Irlanda, Noua Zeelanda, Uruguay, Italia sau Franta, iar preparatele pe baza de carne de vita au in compozitie carne maturata, portionata si preparata in cadrul macelariei proprii.

Noul restaurant Salad Box, parte a francizei romanesti lansate in 2012 la Cluj-Napoca, este unul dintre conceptele de restaurant cu cea mai mare expansiune la nivel local, clientii avand posibilitatea sa isi alcatuiasca propria salata dupa bunul plac.

In primavara acestui an, Bucuresti Mall a intrat intr-un plin proces de modernizare, care face parte dintr-un plan investitional de cateva zeci de milioane de euro, suma care va fi impartita atat intre primul centru comercial modern deschis in Romania, dar si Plaza Romania, ambele proiecte fiind parte a grupului Anchor.

Deschiderea celor doua noi restaurante face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania. In luna septembrie, Bucuresti Mall a implinit 16 ani de la inaugurare.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei.

Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri