Blue Point, unul dintre cei mai importanti furnizori locali de servicii de outsourcing din Romania, companie cu capital 100% autohton, a inchiriat un nou spatiu de 1.500 mp in proiectul Big Office, cladirea de birouri in care compania detine in total o suprafata de 3.300 mp.

Proiectul Big Office a fost dat in folosinta in luna august 2015, fiind situat in zona de sud a Capitalei, in imediata apropiere a statiei de metrou Piata Sudului.

„Cererile venite din partea companiilor BPO si IT&C au avut cea mai mare pondere, de 40% din totalul tranzactiilor inregistrate in Bucuresti anul trecut, acest domeniu fiind in continuare cel mai activ pe piata inchirierii de birouri. Estimam ca acest trend se va mentine si in perioada imediat urmatoare, datorita numarului mare de angajari anuntate in domeniile BPO si IT&C in a doua parte a lui 2015 si in 2016.

"Apropierea de metrou, accesibilitatea spatiilor si apropierea de functiuni comerciale sunt cele mai importante criterii de selectie pentru acest tip de chiriasi, ai caror angajati au o medie de varsta de pana in 30 ani”, a declarat Alexandru Petrescu, managing partner ESOP Consulting.

Big Office este un centru de afaceri care dispune de birouri tip open space partitionat, cu dotari si facilitati moderne, bucatarie, trei lifturi cu o capacitate de 8 persoane, paza 24 ore, cablu TV, prize date, cablare voce-date, inaltime de minimum 2,7 metri pana la tavan si sistem de climatizare four pipe si centrala termica proprie. Ca o dotare suplimentara Big Office are la dispozitie 60 locuri de parcare.

Blue Point este o companie de servicii call center, cu capital 100% romanesc. Infiintata in 2007, compania ofera solutii profesioniste si personalizate de outbound (telesales, telemarketing, sondaje de opinie etc.) si inbound (suport clienti, infoline si helpdesk, suport tehnic, programe de loializare, upsell&cross sell inbound etc).

BluePoint, unul dintre cei mai importanti jucatori specializati in servicii de call center si outsourcing, si-a marit echipa cu 60% in ultimul an, iar pentru 2015 mizeaza pe o crestere de 20% a business-ului, la peste 2 milioane de euro.

ESOP este unul dintre principalii consultanti imobiliari pe piata birourilor si pe piata rezidentiala, fiind axat pe segmentul inchirierilor de birouri catre companii medii, oferind solutii atat companiilor medii si mari care se afla in expansiune sau doresc optimizarea costurilor cu chiria, cat si start-up-urilor romanesti si reprezentantelor straine care deschid filiale in Romania.

Incepand cu 2013, ESOP activeaza in asociere cu CORFAC International - Corporate Facility Advisors – o alianta de companii imobiliare antreprenoriale angajate sa ofere servicii de calitate la nivel local, national si international.

Principalii concurenti ai Blue Point la nivel local sunt CGS (Computer Generated Solutions), CCC (Competence Call Center) sau WebHelp.

Principalii jucatori pe piata de consultanta imobiliara sunt Colliers, Knight Frank sau Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri