Goodyear

Goodyear

Un spatiu aerisit, in care anvelopele sunt transformate in arta si decoreaza receptia, dar si peretii sediului, asa arata biroul Goodyear, companie care ocupa o suprafata de birouri de 500 de mp in proiectul de birouri S Park, detinut de Immofinanz.

Yardi Cluj

Yardi Cluj

Sediul Yardi Romania din The Office Cluj a fost inaugurat in luna septembrie 2014, iar la aceea data in spatiul de 3.000 mp lucrau peste 300 de angajati. In prezent, in centrul de consultanta si dezvoltare Yardi din Cluj, echipa depaseste 400 de persoane, iar compania are in continuare planuri ambitioase de extindere.

COS

COS

Sediul COS din Victoria Business Park, cladire detinuta de Immofinanz, are la baza conceptul de WorkLab.

P&G

P&G

Biroul P&G din Romania este in zona Pipera, iar gigantul FMCG a implementat in sediul de pe plan local de ani de zile elemente care acum au devenit aproape un must in orice amenajare de birou. Un alt element definitoriu al biroului local este Studioul de Colaborare Video, unde este implementata tehnologia de teleprezenta, care asigura si faciliteaza colaborarea, in acelasi timp cu reducerea costurilor deplasarilor, astfel incat cineva poate sa “Fie departe, fara ca de fapt sa paraseasca biroul”, povesteau in 2010 oficialii P&G pentru Wall-Street intr-un reportaj la sediul companiei din Iride Business Park.

Adama

Adama

O receptie primitoare si foarte spatioase are si compania Adama, al carei sediu este in Victoria Business Park.