28 Octombrie 2015

Cat valoreaza bunurile confiscate de la Dan Voiculescu in dosarul ICA



ANAF a finalizat procesul de evaluare a bunurilor confiscare in dosarul ICA, in care omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat. Toate bunurile confiscate de la Dan Voiculescu si aflate in prezent in proprietatea Ministerului Finantelor Publice au fost evaluate in plus.

Potrivit datelor furnizate de ANAF, valoarea totala a activelor dupa evaluare este de 32,582 mil. euro cu peste 7 mil. euro in plus fata de valorile initiale.

Cel mai valoros activ dupa reevaluare este cladirea din strada Garlei, care acum are o valoare de 11,2 mil. euro, comparativ cu 8,4 mil. euro anterior.

Terenul de 29.000 mp din strada Garlei, anterior cel mai valoros activ, are acum o valoare de 10,4 mil. euro. Un alt teren cu constructie din strada Garlei are o valoare de circa 5,15 mil. euro, iar terenul si cladirea din soseaua Bucuresti-Ploiesti au o valoare de peste 5,8 mil. euro.

In cladirile din strada Garlei erau sediile Grivco si Intact Media Group, in timp ce pe soseaua Bucuresti-Ploiesti functioneaza televiziunile Antena 1 si Antena 3.



Citeste si